anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU,

Ce ati alege voi intre: 2Pac & Cedry2k vs. Florin Salam & Dani Mocanu?

Chiar sunt curios, nu ii inteleg pe acei oameni care aleg manelele in loc de rap. Bine, daca nu stii o boaba de Engleza ce rost ar avea sa asculti 2Pac, dar Cedry2k... Dar mna, gusturile nu se discuta!

Va rog frumos sa argumentati alegerea facuta, cel mai complex raspuns primeste o

Răspuns Câştigător
| myQro a răspuns:

Cine-i Dani Mocanu? :]]
Un important factor pentru numărul mai scăzut al ascultătorilor de rap este gradul de incultură care este destul de ridicat, dar şi promovarea non-valorilor excesiv în mass-media.
Referitor la intrebarea nu se pune problema celor care sunt preferaţi de mine.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cedry2k, tupac nu îmi place, de afară ascult doar eminem. nu sunt nevoit să argumentez alegerea mea.

| Wøodenpints a răspuns:

Îți dai seama că nici 2pac sau cedry2k nu-s apogeul muzicii.
Și nu înțeleg de ce compari ceva cu o chestie care-i total opusă. Nu prea are sens să întrebi asta decât dacă vrei să-ți gâdile cineva orgoliul și să te lingă puțin în fund pentru gusturile tale în materie de muzică.
Dacă mi-aș pune mintea cu tine ți-aș enumera zeci de oameni care fac muzică mult mai bună și complexă în comparație cu 2pac sau cedry2k.
E ca și cum ai intra pe un forum de mașini în întrebi acolo de ce atât de multă lume preferă să meargă cu loganul când Mercedes S500 e mult mai fain.

| Randork a răspuns (pentru Wøodenpints):

In primul' rand, am spus acolo categoria " Muzica " nu am ales categoria " Adolescenti " sau mai stiu eu ce. Bun, deci era normal sa fie o intrebare referitoare la muzica. Am cerut parerea celor de pe TPU, nu am cerut in special sa-mi comenteze mie gusturile. Ok?!

| Wøodenpints a răspuns (pentru Randork):

Dacă nu vrei să ți se comenteze gusturile, tu de ce comentezi gusturile altora?