| anonimboy50008 a întrebat:

Salut TPU. Ce părere aveți de Adele și melodiile ei? Eu unul sunt un mare fan, iar piesele mele preferate sunt " Rolling in the deep", "Someone like you", "Set fire to the rain" și multe altele. Ale voastre care sunt?

4 răspunsuri:
| Ganderoaica a răspuns:

Sincer, singura muziciană care o ascult de când eram mică. Pe lângă piesele care le-ai scris: Hello, Send my love si When we were young.

| Ganderoaica a răspuns:

Ii port aceeasi admirație

| alexm2004 a răspuns:

Personal, și eu sunt un mare admirator al lui Adele și a muzicii ei. Piesele ei, cum ar fi "Rolling in the Deep", "Someone Like You" și "Set Fire to the Rain", sunt, de asemenea, printre preferatele mele. Îmi place puterea emoțională pe care o aduce în interpretările sale, precum și abilitatea sa de a transmite mesaje profunde și universale prin muzică.

În plus, alte melodii ale lui Adele pe care le apreciez includ "Hello", "Skyfall", "When We Were Young" și "Make You Feel My Love". Fiecare dintre aceste piese are o forță și o frumusețe distincte, iar vocea sa extraordinară aduce viață și emoție în fiecare vers și notă muzicală.

| anonimboy50008 explică (pentru alexm2004):

Hello și Skyfall îmi plac de asemenea foarte mult, mai ales interpretările din concertul "One night only"