Eu am de anul trecut una acustica. Parintii nu au avut treaba. Motivul cel mai bun este: "De ce sa pierzi atat de mult timp cu ochii in calculator cand poti sa-l folosesti in a canta?"
Poate este un talent al tau...
Nu e greu...e foarte bine ca vrei sa iti iei o chitara! Incearca sa le spui ca iti doresti asta din toata inima (daca chiar iti doresti). Daca ei vor sa te ajute e bine, dar daca nu le convine, asta e, nu poti sa obligii parintii!
Nu exista talent cand vorbim de chitara, cand o sa intelegeti?
Sa-ti zic un mic secret, toate pachetele de chitara + amplificator sunt de rahat... Da, sunt de rahat. Daca vrei sa faci ceva, ia o chitara SH la 400 lei si un amp mai bun, gen peavey vypyr 15. Da, si asta mai e un secret, amplificatorul conteaza de 10 ori mai mult decat chitara...Eu iti recomand o acustica ieftina, strici banii degeaba pe una electrica.Sau, iei note mari la examene si ii convingi sa te-ajute cu o suma consistenta, si iti iei o chitara mai vai de mama ei, si amplificatorul ala.
Multumesc pentru raspunsuri! Thunder, crezi ca e chiar asa de prost Fender Frontman 10G? Eu sunt un incepator, nu am mai cantat niciodata, deci ma gandesc ca nu o sa simt mare diferenta intre amplificatoare.