| 9Mike a întrebat:

Salut, TPU!
Deci. Cant la chitara electrica de un an jumate, aproape 2, cant in general hard rock - metal.
Am scule destul de decente, singura problema este chitara. Este un Epiphone Les Paul 100. Atunci cand am cumparat-o, am fost foarte multumit de ea, deoarece eram un incepator total. Acum imi dau seama ca acea chitara ma tine mult in spate, parca sunt tinut in frau din a face orice progres.
In primul rand, mi se dezacordeaza dupa fiecare piesa cantata, trebuie sa acordez constant. In al doilea rand, din cauza ca nu am avut strap locks (prost am fost.), chitara mi-a cazut pe jos, iar impactul a facut ca suruburile care tineau griful de corpul chitarei sa perforeze filetul, chitara fiind pur si simplu separata in 2. Am reusit cumva-cumva sa indrept griful, insa nu de tot, deoarece daca pun mai multa tensiune, patesc acelasi lucru ca la inceput. Acum mi-e foarte greu sa cant la ea, deoarece corzile sunt distantate de chitara. Nu in ultimul rand, dozele baraie foarte urat pe distorsie.

Tatal meu a incercat sa repare toate aceste lucruri, el spune ca nu am nevoie de alta chitara, e fix ca noua, si pot invata pe ea.

Intrebarea este: Cum imi convig parintii sa imi ia o chitara noua? Inteleg ca stam destul de prost cu banii, dar este un lucru de care chiar am nevoie. Costa 15 milioane.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| 9Mike explică (pentru TheMechanix):

Mersi pentru raspuns. Nu iti dau inca funda, mai astept si altele;)
Jackson JS32 Kelly se numeste chitara.
http://esound.ro/jackson-js32-kelly-w-floyd-rose-chitara-electrica.html

Daca te pricepi, te-as ruga sa-mi zici daca merita.

Răspuns utilizator avertizat
| 9Mike explică (pentru TheMechanix):

Multumesc! big grin \m/
Imi plac LP-urile, dar acum caut ceva cu Floyd Rose / Tremolo, de aceea ma gandeam la chitara aia.