Nu cred ca exista cele mai bune, dar sunt cateva care au reusit sa se face printre cele mai remarcate.
Stairway to Heaven - Led Zeppelin
Bohemian Rhapsody - Queen
Child in time - Deep Purple
Another brick in the wall - Pink Floyd
Mai sunt multe altele, pe care le auzi deseori in filme sau la televizor, acelea care n-o sa fie uitate niciodata.
Si eu sunt rockrita si melodiile mele preferate sunt:
-Nirvana: My girl
-Black Veil Brideserfect weapon
Si de la Linkin Park o gramada...dar aici depinde d gustrurile tale
Mie imi plac melodiile de trupele: bon jovi, acdc, gun's roses, eagles, u2, nirvana, metallica si altele oricum presupun ca nu conteaza ce imi place mie ci ce iti place tie. succes
Cele mai bune piese? nu exista asa ceva. Cum ai vrea sa compar death metal-ul celor de la Krisiun cu rock-ul clasic al celor de la Creedence Clearwater Revival? Spune-mi tu, ca pe mine ma depaseste.
Se vede ce "rockrita" esti tu, cherie. Cand Black Veil Brides sunt pe lista ta cu cele mai bune melodii rock, nu-i nevoie de mai mult.
El a cerut piese rock, nu metal. Si nu mai spuneti ca metalul e un subgen al rockului ca mi se urca la cap...
Pentru mine :
Metallica-turn the page, until it sleepd, the unforgiven ( I, II, III), sad but true si in general toate de la trupa asta
System of a down - chop suey, aerials, toxicity, byob etc
Skillet -imperfection, savior ...toate
Paramore-decode (e cam comercial, dar merge)
Nirvana-come as you are, smells like a teen spirit
Si mai sunt.
Stai, Metallica canta heavy metal, nu se pune.
Teoretic e un sub-gen, dar hai sa-l neglijam daca te deranjeaza asa mult. Chiar si asa rock-ul exista de 50 de ani, nu de 2 luni ca sa poti alege cele mai bune melodii. Abia e posibil sa alegi cele mai bune melodii a unei trupe, cel putin pentru mine.