Daaaa. Si ar mai fi: BZN, Smokie, Joe Dassin, Johnnie Halliday, Baccarat.
Ma rog...eu am crescut cu muzica asta, dar, vad ca ii place si lui fi-meu, care are 21 de ani. Era muzica adevarata.
Daca e sa vorbim despre muzica anilor 70-90 romaneasca, prefer Iris...si Phoenix, dar mai putin.
Daca e straina atunci: Queen, Scorpions, AC/DC, Led Zeppelin, Deep Purple, Kiss, Black Sabbath, Judas Priest.Sunt cateva piese de la ABBA care imi plac. Iar Demis Roussos obisnuiam sa ascult candva.
Normal . Mai incearca si Nana Mouskuri (sper ca am scris corect), cenaclul Flacara, The Cranberries, Petula Clark, James Last.etc.
Bună!
Păi eu am crescut pe muzica celor de la Modern Talking, Bad Boys Blue, Black, ABBA, C.C.Catch,Bingo Boys, etc.
Sunt fan al blues-ului de calitate, mai ales celui din anii '80-'90.
Îţi dai seama cum e să creşti pe astfel de muzică, mă face să mă gândesc la faptul că am părinţi de calitate care nu mă pun să ascult manele. E mult mai sănătos.
Bye!
Prezenta! Ascult asemenea muzica dar nu pentru ca ai mei parinti ar asculta asa ceva in casa.Intr-adevar, la vremea acestor melodii le ascultau dar acum ei nu prea mai asculta muzica.Trupele le-am descoperit de una singura si imi place la nebunie muzica veche.Banuiesc ca-i ca vinul si muzica, cu cat e mai veche, cu atat e mai buna. Daca vrei sa mai vorbim despre muzica asta, cu mare placere. Am uitat sa precizez ca fac 17 ani in octombrie\.
Corina07 întreabă: