| davidyessro a întrebat:

Salutare! Am nevoie de ajutor privind melismele/floricelele/trilurile sau tremuratul in voce, pe manele sau populara. Stil Georgiana Lobont de exemplu. as putea sa zic ca le am deja dar nu sunt asa de dezvoltate... Cum as putea sa le dezvolt sa sune mai curat? Adica sa nu simt ca le fortez... cum as putea sa gasesc naturaletia melismelor? puteti sa vedeti in clipurile mele de pe tiktok: paolosugarr
cum as putea sa fac sa imi vina natural? o metoda psihologica sau o tehnica? va rog din suflet!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la un profesor de muzica sa-ti explice si sa lucreze cu tine, ca nu asta nu-i metoda tehnica si nici psihologica, ci lucratul profesional al vocii.
In ce prieste tiktok-ul tau, nu ne intereseaza pe noi ce faci tu acolo, chiar deloc.

| davidyessro explică (pentru Violleta2022):

Esti proasta rau! Se vede ca nu le ai cu muzica... ceea ce am specificat in vedere cu tiktok ul este pentru a vedea, tehnica vocala care o am si ca oamenii sa isi dea seama ce am de îmbunătățit la melisme! Marș

| Violleta2022 a răspuns (pentru davidyessro):

Doar un rahat cu ochi care urla dupa atentie!
Mars sa-i spui lui mata, care te-a crescut si nu te-a educat!

| Ganderoaica a răspuns:

Doar prin repetiție... le repeți până intră în memoria musculară, eventual și dacă le cânți si pe pian și cu vocea.