| NLS a întrebat:

Salutare!
Are cineva linkuri de posturi radio interesante pentru descarcat si folosit in playerul de muzica?
..Cu precadere muzicale, care transmit minim in 192kbps sau mai mult.
Ideal 192, 256, 320. Sub 192 nu ma intereseaza.
Pot fi romanesti sau straine, nu conteaza foarte mult.
Nu caut posturi exclusive pentru net, unde un tip doar face stream mp3-urilor din calculator.
Ci cele de tip public, cu programe diverse, printre care multa muzica. (Magic FM, ProFM. ).

Stilul muzical nu conteaza, atata vreme cat nu e heavy sau black metal (termenul mai corect ar fi satanista), tehno, exclusiv muzica de opera/simfonica, lautareasca/populara/manele.

(insa de avut in vedere ca nici nu cunosc si nici nu am o pasiune pentru chineza, hindi, araba, coreeana, etc...).

Răspuns Câştigător
| Lostlyric a răspuns:

Nu stiu exact cum transmite. Eu il ascult doar pe internet (acasa si la munca) si e super cool. Am gasit multa muzica interesanta (in mod express indie, dar si electronica, alternativ etc.) iar prezentatorii, amuzanti si incantatori.
http://tananana.ro/

4 răspunsuri:
| NLS explică (pentru Lostlyric):

Mersi happy
Deja il ascult, muzica e catchy.
Are link pentru player (a doua dintre "pretentii"), si banuiesc ca e radio serios, adica nu devine inactiv de la o zi la alta.
Insa cu parere de rau, nu cred ca o sa ascult zilnic asa ceva, nu emit decat 46kbps sad

| Lostlyric a răspuns (pentru NLS):

E o varianta mai buna a lui GoldFm si da, este serios. Nu-i bai daca nu-l poti asculta. E de trantit aici, pentru cine ar mai avea nevoie. happy

| Stavi_Alex_1987 a răspuns:

Mai pe vremuri intram pe wikepedia si cautam posturi de radio de la diferite tari din afara U.E., top radio stations brazil, de ex. Si logic ca aveau si site, si.pls fisier d'ala de download.(ascultam in winamp) Si asa scapam de aceleasi aceleasi si aceleasi melodii de la noi happy Cauta tu, ca poate dai de ceva mai bun. Nu te lasa influentat de altii

| Stavi_Alex_1987 a răspuns:

Inca ceva - nu le lua pe alea din top, ca sunt prea mainstream si sunt sanse mari sa fie difuzate si la noi. Eu cautam ceva iesit din comun, alte genuri. Gasisem in Australia ceva interesant. in fine, ti'am zis, cauta singur/a