| johnnywild a întrebat:

Salutare comunitate,

Am nevoie de ajutorul vostru.
De unde as putea descarca/cumpara melodia Waiting for the night care e interpretata de Bransboynd din albumul Airplane.
Tin sa precizez ca am gasit niste rezultate pe Spotify si Apple Music. Dupa ce mi-am facut cont platit pe aceste 2 platforme melodia apare doar cu numele, nu exista pentru ascultare/descarcare.

Multumesc

8 răspunsuri:
| alexishere a răspuns:

De aici, https://emp3juice.la/ Funda?

| johnnywild explică (pentru alexishere):

Salut,

Daca gaseam melodia iti dadeam funda, melodia nu exista pe site-ul de mai sus.

Multumesc

| FreddieM a răspuns:

Am o curiozitate. Ai ascultat vreodata o melodie din acest album?
Cheers

| johnnywild explică (pentru FreddieM):

Salut,

Da, am ascultat, dupa cum vezi mai sus, melodia "Waiting for the night".
Nu am inteles scopul intrebarii tale, ai albumul?
Am auzit melodia la televizor, pe programul KurierTV (canal nemtesc) in programul de noapte si mi-a placut.
Am cautat-o cu Shazam-ul si mi-a dat detaliile de mai sus.

Dar, spre deosebire de tine, eu macar raspund pe subiect... ca sa sting curiozitatea.
In afara de melodia de mai sus, NU, nu am mai ascultat alta melodie din album :*

Cheers mate

| FreddieM a răspuns (pentru johnnywild):

Întrarea mea are sens. Dacă ai fi ascultat-o la radio, logic ar fi sa fie de pe un album publicat de ei. Dacă ai auzit-o random la tv, poate în vreo reclama, probabil ca nu e publicata. De obicei găsesc orice, dar în cazul lor nici o urmă din păcate. Intenția mea era chiar sa te ajut cu un răspuns pozitiv. Mai caut și te țin la curent.
Cheers

In primul rand vreau sa imi cer scuze daca am avut un ton mai apasat. Nu am inteles de prima oara intentia ta, deci?
Melodia a fost difuzata, si probabil se difuzeaza si acum la postul respectiv de televiziune, dar nu il mai prind eu.
Melodia nu e dintr-un spot publicitar, e dintr-un album, pentru ca eu am gasit-o cu Shazam-ul.
Melodia exista asa cum exista si albumul, cum am precizat si in intrebarea initiala. Albumul "exista" pe spotify... dar doar cu numele si numele melodiilor de pe el.
Spotify: https://open.spotify.com/album/6eDtGsBQ55geNg7cJtDIbf
Si eu sunt genul de om care nu apeleaza la ajutorul cuiva decat in cazuri extreme, nu sunt genul de om sa deranjez alte persoane din moment ce pot cauta si singur, dar melodia asta... este un real challange.

Cheers mate.
And again, sorry!?

| FreddieM a răspuns (pentru johnnywild):

Sigur, nici o problema. O adevărată provocare albumul asta. Așa am pățit cu o piesă foarte faină care o auzisem ca fond muzical pe Facebook, una care făcea mâncare. Piesa era de negăsit, toata lume se întreba cine e artista. De fapt era încă nepublicata, și ulterior a fost postata pe you tube.
Poate a fost retras de pe piață albul tău, cine știe? Sau niciodată publicat. Vom vedea.
Cheers și o zi minunată.

Mornin'

Se pare ca pana la urma am reusit.
Cum spuneam, nici eu nu ma las usor si nici nu ma apuc sa trantesc intrebari fara sa ma documentez sau fara sa caut ceea ce imi doresc.
Am reusit pana la urma, ieri, sa il contactez pe cel care a compus melodia si, se pare, mi-a raspuns.

"Hi
yes of course here is the link to this track https://elements.envato.com/ru/progressive-chill-house-JQ5J3U8"

Cel care a compus melodia a pus-o pe envato, doar ca la denumire nu are nici o legatura cu numele "waiting for the night", ci se numeste "Progressive Chill House"... pe scurt... era de negasit.

Anyway, apreciez efortul si implicarea ta.

Cheers mate