| Hyung17 a întrebat:

https://m.youtube.com/watch?v=gyXy0m-4bvE

Parere? + argument
De ce iti place de ce nu.
Scurt si la obiect!
Multam!

Răspuns Câştigător
| MiyakoSaki a răspuns:

Bun,evitand comentariile de mai sus, a fost prima melodie pe care am ascultat-o pe la NU'est.Si drept vorbind, si singura care imi place foarte mult. Putini inteleg cata munca depun trupele coreene ca sa ajunga la un astfel de nivel :\ Din pacate sunt judecati.
P.S Pentru cei care ii considera homesexuali, transexuali,"rahati" pe o varianta mai putin dura.
http://1.soompi.io/wp-content/uploads/2014/07/nuest-rebirth-abs.jpg

7 răspunsuri:
| danielaabalan a răspuns:

Îmi place, spune adevărul despre viață.

| aXy99 a răspuns:

Ce argument vrei sa iti dau? Nu imi place, n-am un motiv care sa te multumeasca, pur si simplu nu imi place cum suna. Pe langa asta, majoritatea arata ca niste transexuali. In fine, se imbraca ok, asta ar fi singura chestie care imi place la ei.

| Wøodenpints a răspuns:

Căcat asiatic.
Niște homalăi îmbrăcați ca pârțarii și cu freze asimetrice care behăie ceva nemelodios într-o țigăneală de limbă pe un instrumental de 2 bani făcut în FL.
Asta e muzică de ascultat în aceeași măsură în care trotineta e vehicul de tras remorci.

| MiyakoSaki a răspuns (pentru Wøodenpints):

Aveti si voi scule mai de comentati, i-ati vazut asiatici pe astia si va dati aere.Tu cum arata-i ma la 18 ani? Doar nu erai Hercule da-ma dracului.Voi aveti impresia ca lumea se invarte in jurul vostru, daca se imbraca mai asa, hop, gay, daca are parul asa, gay.Bai nene, bun, opinia ta, libera exprimare dar pastreaz-o pentru tine. Daca ai sa ajungi sa intelegi ca nu consta numai in "tiganeala" toata chestia asta, esti destept ba.Se numeste coreeana fratioare, iar instrumentalul, phhh..nici nu mai zic.Asta este muzica, nu toate adunaturile care sunt acum peste tot la radio, sau cei care au impresia ca stiu sa cante.Gandeste de doua ori! Anyway, macar sa intelegi tu ce inseamna toate astea ***

| Kaℓi a răspuns:

Am deschis link-ul, dar am vazut un coreean, cred, blond!? si a fost de ajuns.

| Hyung17 explică:

Mulțumesc pentru răspunsurile voastre! Nu poți schimba părerea personală a unui om și nici nu trebuie! Apreciez sinceritatea voastră! Pentru că avem altfel de păreri nu înseamnă că trebuie să ne displacem unii pe alții!

| MiyakoSaki a răspuns:

Zise el si mai luă o gura de fân