| Snoopy001 a întrebat:

Salutare TPU happy. Am si eu o problema... Scriu versuri rap in prostie, in special despre iubirea (desigur ca nu asta e problema) dar cand este sa pun vocea mea peste instrumental nu prea imi place cum imi suna, simt ca trebuie sa se lipeasca cumva vocea mea de instrumental. Simt ca trebuie sa fie adaugate niste efecte, nu stiu daca este din cauza microfonului ieftin sau pana mea... Nu situ aveti vreo idee de efect, sau sa fac sa sune mai melodic?

Răspuns Câştigător
| xlr8tncp a răspuns:

Ce soft de editare muzica folosesti? Eu ti-as recomanda ceva simplist ca Magix Music Maker sau ceva mai avansat ca Fruity Loops Studio. Microfonul tau are un zgomot de fundal ca un fâsâit lung? E greu de scapat de el, dar exista un soft numic Camtasia, e de editare video, dar poate elimina cu precizie mare zgomotele de fundal. Am incercat si eu si se auzea vocea foarte clar. Spune-mi dupa ce ai incercat si poate mai vin cu detalii daca ai nevoie.

2 răspunsuri:
| Snoopy001 explică (pentru xlr8tncp):

Nu foloseam nimic happy Doar puneam melodia impreuna cu vocea pe audacity. Nu se aude nici un fasait, doar daca imi deformeaza putin vocea happy. Undeva unde pot sa te contactez separat sau esti okay cu vorbitul aici? Si ce optiuni as putea folosi pe Magix Music Make sau Fruity Loops Studio?

| xlr8tncp a răspuns (pentru Snoopy001):

Sincer, in Fruity Loops Studio nu prea m-am aventurat. E mai complex ca Magix Music Maker. Am gasit ce am avut nevoie in Magix Music Maker. Daca vrei, ma poti gasi pe facebook pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/nicolaetolontan