| FataCuChitaraMunților a întrebat:

Salutări,TPU.
Am cumpărat astăzi un stick nou,să pun muzică pe el,pentru mașină.
Când am încercat să pun muzică pe el,mi-a apărut eroarea "You'll need to provide administrator permission to copy to this folder".
Știe cineva să mă ajute?
Am de parcurs un drum mai lung și vreau să am muzică pe stick, la radio sunt multe reclame.
Mulțumesc anticipat și vă doresc o zi frumoasă!

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Formateaza, apoi pune muzica pe el. Daca aparu mesajul ala tu trebuie sa-i spui ok, administratorul tu esti, cel al calculatorului de pe care vrei sa pui muzica aia.

| FataCuChitaraMunților explică (pentru relian):

Nu îl pot formata. Apare alt mesaj care spune "You do not have sufficient rights to to perform this operation".

| relian a răspuns (pentru FataCuChitaraMunților):

E bun laughing inseamna ca computerul ala este al altcuiva, daca tu nu ai aces la el, ori ai ceva setari care nu te lasa.
Intra si tu pe Youtube, scrie stiu si eu how to format USB with windows X sau ce ai tu acolo si gasesti video.

Sau cauta tot acolo, how to skip the message from computer si scfrii mesajul ce spui ca aparu, ori faci tu o fraza cumva in engleza si gasesti video cum sa setezi, ce sa setezi ca apoi sa poti copia, format si ce mai doresti tu la acel computer.

| relian a răspuns:

Daca as avea computerul in fata, as sti ce sa fac, ce sa butonez, vad eu la fata locului.
Nu am mai folosit calc cu wind de ani buni, asa ca nu pot sa spun pas cu pas ce sa faca altcineva.
Si asa pe bijbiite si tot le descurc eu cumva laughing caut pe la s etari, pe la security, vad eu ce nu ma lasa si unde.

Tu cauta pe Youtube, sa nu mai pierzi timp, acolo gasesti tot felul de video, explicatii, rezolvari.