| mickeye a întrebat:

Se mai ascultă MUZICĂ în România? Muzică adevărată,nu ce se difuzează la radiourile din România,Inna,Alexandra STAN și alte căcaturi.
Cui îi place Coldplay?
Deci,Coldplay sau Inna Bășinna?
De fapt,având în vedere că întrebarea e adresată românilor,ar trebui să întreb: A auzit cineva de Coldplay? Sau sunt singurul ciudat care ascultă Coldplay și nu Inna? Și vă rog nu mă înjurați fiindcă nu-mi place Inna fiindcă eu nu i-am înjurat pe cei cărora din motive necunoscute nu le place Coldplay!
Nu de alta,dar am observat că fanii INNEI au un iq atât de mic încât îi înjură pe toți care îndrăznesc să spună că nu le place INNA.
Așadar,îi mai place cuiva Coldplay în afară de mine?
Nu de alta dar majoritatea românilor sunt tâmpiți, ascultă dance și manele adică Guță,Inna,Salam,Alex Mica,Fly Project,Deepside Deejays,Amna,Ruby,Deepcentral,NICK KAMARERA,CONNECT-R.
Culmea e că aceștia cred că noi,cei puțini,care nu ascultăm căcaturile care le plac lor,suntem de fapt proști,inculți,fraieri, țărani și nu știm ce e muzica bună.

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Se mai asculta, insa majoritatea asculta tot ce este "la moda", nou si asa mai departe, melodii pe care le vor uita peste maxim 2 luni, cand vor aparea altele, la fel de "profunde" ca si cele de pana atunci.
De la Coldplay nu imi plac decat vreo 2-3 melodii, insa ascult rock, metal si punk. Din pacate nu sunt foarte multe persoane care mai asculta muzica adevarata la noi, insa nu prea e nimic de facut in privinta asta. Si da, suntem considerati ciudati, anormali sau dezaxati din punctul asta de vedere de catre majoritate, insa nici ca imi poate pasa mai putin.

11 răspunsuri:
| Aneurysm a răspuns:

Era lui Coldplay s-a terminat odată cu ultimul lor album. Erau mai buni în anii trecuţi. Au featuring cu RIHANNA! 1! Dar ai dreptate în legatură cu ceea ce cred ăia despre noi, roacării aka aliaţii Satanăi (AVE SATANA lol).

| LittleMønster a răspuns:

Nu o prefer pe Inna dar nici pe cei de la Coldplay.Acum Coldplay sunt destul de decazuti avand in vedere ca au ajuns sa faca featuring cu Rihanna...Acum cine o sa urmeze Nicki Minaj? Justin Bieber?
Si in ceea ce priveste ce crede lumea despre ce ascult, nu dau doi parai.

| ThePoet a răspuns:

Sincer, eu am avut o mare dragoste pentru Coldplay. Toate melodiile alea ale lor: Clocks, Violet Hill, God Put a Smile upon your face, Scientist, Lovers in Japan, Shiver, Lost, Fix You, Life in tehnicolor, Yellow... cum sa n-am? Dar acum au devenit foarte gay si comerciali. Imi placea mai mult sa ascult o piesa cu instrumentatie calumea decat cacaturile astea electronice. Cum au spus si astia de peste mine, dovada e ca au facut featuring cu Rihanna, deci mi se pare ca sunt din aceeasi oala cu personajele pe care le-ai enumerat tu. O muzica facuta doar pentru bani. Sunt suparat pe Coldplay cum sunt suparat si pe Linkin Park, si-au batut joc de ceea ce erau inainte.

| Bєshka a răspuns:

Mie imi place coldplay foarte mult.Si mai mereu ascult melodiile lor.Dar asta noua cu rihanna, au stricat-o rau, e chiar urata piesa.Dar mie imi place mai ales paradise.Ce sa spun eu nu ascult porcarii gen Alex Mica, suna ca manelele si eu urasc manelele, chai daca manelele nu sunt muzica.Nu stiu ce cred altii dar eu asta cred.Nici Inna nu prea imi place dar are cateva melodii reusite dar nu sunt fana Inna si ascult rar.Cred ca in ziua de azi se fac niste ckaturi nu muzica nici nu le putem numi asa.Deci mie una nu-mi plac astea noi.

| Bєshka a răspuns (pentru ThePoet):

Si mie imi place Linkin Park mai mult pe astia ii ascult dar melodiile vechi, acum sunt varza.

| TheBloodyRoses a răspuns:

Uf, uf. 1) las-o mai uşor cu Caps Lock-ul când scrii numele Innei sau cine mai e pe acolo. Arată destul de urât în propoziţie şi-mi dă senzaţia că ţipi.
2) Coldplay...cum au spus şi ceilalţi, melodia asta cu Rihanna e de tot râsul, m-au dezamăgit. Da, ascult Coldplay dar melodiile mai vechi.
3) Sunt de acord cu tine şi ai foarte mare dreptate. Nu chiar tâmpiţi, eu cred că sunt uşor de influenţat. Dacă unu' face aşa, neapărat trebuie şi celălalt şi aşa s-a ajuns unde suntem acum. Nu suport ceea ce cântă Guţă, Inna, Salam etc. Sunt nişte melodii de tot râsul, prosteşti, făcute doar de dragul de a mai scoate o melodie. Rămân la muzica mea şi aştept, cu o oarecare speranţă ca lumea să se trezească din prostie *dacă se mai trezeşte* şi să realizeze şi ea...ce e muzica.

| JoanJett a răspuns:

Inca mai sunt persoane care asculta adevarata muzica. Eu mai ascult AC/DC, Guns'n'Roses, si da am auzit de Coldplay. Pacat ca muzica nu mai este ce a fost, e mai mult o afacere decat o arta.

| rock231girl a răspuns:

Nici mie nu imi place muzica din Romania.NU imi place INNa sau nimic de genul asta.Ascult THREE DAYS GRACE, IRIS, AC/DC, SABATON si alte trupe rock de cand ma stiu ...Coldplay e una dintre trupele faine, vechi care fac muzica buna.
Pe mine ma doare-n cot de ce zic altii despre mine.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nu ascult Coldplay dar sunt de acord ca cei pe care i-ai precizat nu merita ascultati nici sub tortura.

| TheLordofSalem a răspuns:

Daca asculti Coldplay nu insemna ca esti rocker sau asculti muzica buna. Am auzit de ei dar nu ascult.Eu ascult de la Iron Maiden, AC/DC, Led Zeppelin, etc pana la BFMV, Slipknot, Children of Bodom, Amon Amarth, Dimmu Borgir, si chiar metalcore/hardcore:Asking Alexandria, Motionless in White, Chelsea Grin, Suicide Silence etc. Nu toate formatiile sunt comerciale pentru simplul fapt ca sunt ascultate. E bine oricum ca nu asculti toate porcariile. Te sfatuiesc sa incerci ceva mai dur ca sa spun asa... poate o sa-ti placa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place Coldplay foarte mult, dar nu toate melodiile, melodia "Princess Of China" nici nu mi-a placut pentru o are pe Rihanna, iar mie nu-mi place Rihanna. Mie nu-mi place deloc Inna. Eu in general ascult muzica rock, punk, metal, alternative, grunge, indie, hardcore, thrash, black, death, glam si alte subgenuri de rock si metal.
Si nu esti singurul care asculta muzica veche!