(Andra,sa stii ca nu a fost vina SELENEI ca nu mai e buna prietena cu Demi, deoarece Demi s-a prostit rau si a inceput sa se drogheze si s-a indepartat de SEL.intr-un interviu SELLY a spus ca mai sunt prietene)
ioana...ce ai? scrie asa in revista bravo, doar ca presa sa se afle-n treaba.SEL facea poze cu multe alte persoane si a facut si cu Cory(din filmul Monte Carlo sau mai cunopscut e serialul Glee)
si revenind la subiect... daaaa! se potrivesc.le sta asa bine impreuna si chiar se iubesc
Bey,nu preah cred...Selena s'ar potrivi cu candva mai mathur si nu athat de cunoscut ca bieber(Presupun ca vrea si ea intimitate intr-o relatzie).Cel potzin asta cred eu.
Mda.se potrivesc Dar am auzit ca acum nu sunt impreuna pentru ca Selena e cu un actor din serialul Glee Care are 28 de ani
Intr-un fel da...in mai muuulte feluri deloc
oricum eu o iubeam pe Selena dar dupa ce am aflat ca a lasat-o pe Demi(preferata mea) nu pot sa o sufar:@...nu am nimic pentru faptul ca e cu Justin fiecare cu ce-i place dar faza e ca si-a lasat cea mai buna prietena(sau cel putin asa spunea ea ca-i e cea mai buna prietena)...
Nu.1:selena nu e cu justin.2:justin are 16 ani selena 18 ani.3:selena nu ar iesi cu un copilas ca justin bieber. daaaaaaaaaaaaa
Nu din partea mea nu se potrivesc selena e mult prea draguta pentru el si pe deasupra mai e si diferenta de varsta(fata mai mare ca baiatul asta nu-mi place)
Andruskitza întreabă: