| هوراس a întrebat:

Slipknot canta rock satanic? :-s funda :-s sad

12 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Da, du-te la biserică cât mai e timp.

| AaLexS a răspuns:

Nu. Crede-ma eu ascult Slipknot de mult timp. Doar pentru ca au ei costumatia aia nu inseamna ca sunt satanisti. straight face
Deci raspunsul este nu. happy

| Moldoveanul a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa spui prin "rock satanic". A aparut un nou gen muzical si nu stiam eu?

Din cate stiu eu, Slipknot canta heavy metal, nu "rock satanic". Probabil ai auzit de la lume vorbe de genul "astia sunt satanisti ca poarta masti" sau "astia il invoca pe dracu' prin melodiile lor". Acei oameni sunt ori mult prea suspiciosi si citesc in fiecare zi noile teorii ale conspiratiei, ori sunt indoctrinati de biserica. Eu dau crezare acelor oameni cum dau crezare unui nebun care a fugit de la azil.

Parerea mea personala.
Nu ascult muzica produsa de Slipknot, deoarece nu e stilul meu (ascult metal si thrash metal). Totusi, din cate am vazut, au avut numeroase nominalizari la Grammy, ceea ce da de inteles ca melodiile lor merita ascultate.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Nu canta nici un rock satanic, ba chiar au si melodii mai chill.
Daca au masti inseamna ca sunt satanisti?
Cand aud ce pot scoate unii pe gura, multi prieteni de-ai mei zic asta, dar nu e adevarat... fiecare crede ce vrea.

| Raynn a răspuns:

Ha, normal ca nu. Si eu nu canta heavy metal, canta ori alternative metal ori hard rock ori alternative rock, sincer nici eu nu stiu dar metalistii nu ii primesc.

| Moldoveanul a răspuns (pentru Raynn):

Eu am ascultat cateva melodii si au sunat a heavy metal dupa mine.

| GoldCobra a răspuns (pentru Moldoveanul):

Megadeth \m/

| Moldoveanul a răspuns (pentru GoldCobra):

Rock on \m/.

| pingu20 a răspuns:

Categoric, nu. Slipknot e o formatie care canta HEAVY METAL nu "rock satanic" doar pentru ca au masti de killeri nu inseamna ca sunt satanisti

| Wøodenpints a răspuns:

Nu cânta rock satanic, cântă rock preşcolar.

| Rakanishuu a răspuns:

Daaaa. Atata timp cat poarta mastile alea pe fata si ragaie sunt satanisti. Ce nu stiai? Mai nou tot rock-ul e satanist.
Dar Heavy Metal-ul e cel mai periculos! Te baga direct in mormant. Nu stiai? Du-te si spovedeste-te ca esti prost de bubui.

| هوراس explică (pentru Rakanishuu):

Cum zici tu :*

Întrebări similare