Sunt multi... Cativa gasesti aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Categorie:Forma%C5%A3ii_de_hip_hop
Sunt foarte multi... Si nu numai cei cunoscuti... Mai sunt si underground... E foarte greu sa ii spui pe "toti".
Parazitii, bug mafia, la familia, codu penal, nane, teasta, bitza, grasu xxl, eminem, 50 cent,...
Adaug Remy Ma, Fat Joe... restul s-a zis! Frate si eu ascult muzica de asta si nu are rost sa te incurci cu "toti cantaretii" alege-i pe cei mai buni care nu au nevoie de atata reclama!
1. Cauta si tu pe google, pierdem mult timp pretios sa-ti spunem tie toti cantaretii de rap si hip-hop, pentru ca sunt multi.
2. Aceasta nu este o intrebare.
3. Corect se scrie "Spuneti-mi"
4. Sa nu mai pui '' intrebari '' d-astea doar din plictiseala
Pai pana sa terminam de mentionat pe toti, mai apar cativa intre timp.cred ca au aparut vreo 5-6 numai cat am scris eu aici raspunsul.
Ai impresia ca ii cunoaste cineva pe toti?
Si tu ii vrei pe toti nu iti ajung cativa?
Cei mai buni cantareti hip-hop
50cent
Puya si Sisu
Akon
2pac
B. U. G Mafia
Sizzo Skillz
Aceasta nu e nici macar o intrebare, ci mai mult un "ordin", plus ca intrebarea ta,(daca pot sa o numesc intrebare) este echivalenta cu intrebarea: "Cum a aparut universul, cine suntem noi si de ce ne numim oamenii?
Sunt sigur ca poti mai mult si ca o sa revi cu noi intrebari"?" la care sa ne puna putin mintea la contributie.