Bineînțeles că sunt bune de urmat.
Urmează-le.
Ca să te vedem la ProTV. Că tot ne întrebăm cum arăți. ))))
Si de unde e cantecul? Din Vaslui?
E clar ca folclorul romanesc de plin de chestii amuzante sau violente de care nu trebuie sa luam seama dar din pacate pe undeva se mai practica.
Deci nu, nu cred ca este o incurajare buna.
Puiu Codreanu-Slabă-i mintea la muiere
Todiras Roxana
3 years ago
cu creierul ala mic le mancam zilele la barbati?
https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=ywtUduCXEEE
:))
E gelos dar nu exagerat ca are incredere in mine.
Daca ma admira cineva e ok cu asta nu are o problema, sau sa vb cu cineva ca e prieten comun sau vechi sau sa vb pe chestii ce ne intereseaza (munca, ajutor la ceva) dar ca pe orce om il deranjaza daca se sare calu.
Eu sunt mai geloasa decat el si mai posesiva.
Măi femeie, eu te-oi bate / de-or auzi șapte sate". Nu o să fie o despărțire normală, cu block pe Facebook. O să dea în ea până o să ajungă celebră prin șapte așezări rurale. Aproape câte-s și în Westeros. Eu îl cred. Vorba umblă repede prin sate. Își încheie cântecul cu un avertisment: „Tu, muiere, eu-ți sparg capul / dacă te mai uiți la altul". Vrea să rezolve problema diplomatic, înainte să treacă la război. Dani e prea băiat.
De invatat din muzica populara lecti de viata, uite asa afli despre cultura unui popor
Https://www.youtube.com/watch?v=LVArWcHG0pU invata de la ardeleanu` meu mai bine. Sant brasovean plecat din tara.
Aia nu e muzica populara in adevaratul sens al cuvantului, doar ni se induce ideea ca ar fi. Cantaretele ''traditionale'' sunt niste muieri impachetate cu tot cu machiaj, costume kitschoase si voci oribile care nu au nici cea mai vaga legatura cu ceea ce inseamna muzica traditionala romaneasca. E trist ca in constiinta oamenilor din tara noastra muzica populara inseamna ceea ce ai postat tu.
Despre piesele de aici poti spune ca sunt traditional romanesti. Insa asa ceva nu se va mai canta. https://www.youtube.com/......tps?/watch
Iasmina87 întreabă: