Mult prea putini.Venind vorba, prin Romanica nici celelalte genuri(blues, jazz, reggae etc etc) nu sunt foarte ascultate.
Http://www.top-gun.ro/ro/produse-show-room
Alege-l care vrei. Fac eu cinste :))
Şi vrei să afli de pe TUP asta? Faci prezenţa aici, ca să afli câţi ascultători de muzică rock sunt într-o ţară cu aproximativ 19 milioane de locuitori? Retard.
Eu sunt aici dar in mare nu stiu :s si eu ma mai intrebam, mai ales ca am unii colegi care se dau 'rockeri' si cand colo ii vezi cantand si dedicand manele la noi la ora de muzica e razboiul genurilor, avem de toate
In fine, rock 4ever
Ce-i cu preconcepţii astea comunistoide, porcule?!
Nu mă voi strădui să-ţi comentez prea mult opiniile deoarece este evident că nu-ţi vezi propria ogradă.
I-ai verificat tu personal pe toţi să confirmi acest lucru?
Uhm..adevarul este ca multi, daca asculta 2-3 melodii rock se cred rockeri.Ca si in alte genuri, daca stie o melodie de la Eminem, sau isi pune un batic cu sapca, inseamna ca e hip hoper.Nu este adevarat.Rockeri in adevaratul sens al cuvantului cred ca sunt putini..na,si eu ascult rock, dar imi place si dubstep, imi place si pop-ul, cam orice gen (IN AFARA DE MANELE), dar nu pot sa ma consdier rockeritza...Deci ca sa-ti raspund, cred ca sunt putini cu adevarat in Romania.
Când văd cât de mulţi se cred rockeri, şi ce căcaturi au în playlist...
Asta inseamna sa ma impusti si pe mine? x_x da ce-o facusi? :]]
Am un playlist normal, chiar daca e putin mai mult Dir en grey -.-' (imi place Japonia ) La tine cum trebuie sa fie un playlist bun? :s
Vazusem aceeasi intrebare undeva pe Facebook, pe pagina Metalhead, daca nu ma insel. Erau dubios de multi oameni ce se considerau rockeri, dar abia daca stiu 2-3 melodii cap-coada.
Ma rog, cert e ca nu conteaza cati sunt, atat timp cat fiercare persoana ce abordeaza acest stil traieste muzica la maxim si e sincer cu el insusi!
O zi faina!
anonim_4396 întreabă: