Eu sunt aici dar in mare nu stiu :s si eu ma mai intrebam, mai ales ca am unii colegi care se dau 'rockeri' si cand colo ii vezi cantand si dedicand manele la noi la ora de muzica e razboiul genurilor, avem de toate
In fine, rock 4ever
Mult prea putini.Venind vorba, prin Romanica nici celelalte genuri(blues, jazz, reggae etc etc) nu sunt foarte ascultate.
Http://www.top-gun.ro/ro/produse-show-room
Alege-l care vrei. Fac eu cinste :))
Ce-i cu preconcepţii astea comunistoide, porcule?!
Nu mă voi strădui să-ţi comentez prea mult opiniile deoarece este evident că nu-ţi vezi propria ogradă.
I-ai verificat tu personal pe toţi să confirmi acest lucru?
Uhm..adevarul este ca multi, daca asculta 2-3 melodii rock se cred rockeri.Ca si in alte genuri, daca stie o melodie de la Eminem, sau isi pune un batic cu sapca, inseamna ca e hip hoper.Nu este adevarat.Rockeri in adevaratul sens al cuvantului cred ca sunt putini..na,si eu ascult rock, dar imi place si dubstep, imi place si pop-ul, cam orice gen (IN AFARA DE MANELE), dar nu pot sa ma consdier rockeritza...Deci ca sa-ti raspund, cred ca sunt putini cu adevarat in Romania.
Vazusem aceeasi intrebare undeva pe Facebook, pe pagina Metalhead, daca nu ma insel. Erau dubios de multi oameni ce se considerau rockeri, dar abia daca stiu 2-3 melodii cap-coada.
Ma rog, cert e ca nu conteaza cati sunt, atat timp cat fiercare persoana ce abordeaza acest stil traieste muzica la maxim si e sincer cu el insusi!
O zi faina!
Şi vrei să afli de pe TUP asta? Faci prezenţa aici, ca să afli câţi ascultători de muzică rock sunt într-o ţară cu aproximativ 19 milioane de locuitori? Retard.
Când văd cât de mulţi se cred rockeri, şi ce căcaturi au în playlist...
Asta inseamna sa ma impusti si pe mine? x_x da ce-o facusi? :]]
Am un playlist normal, chiar daca e putin mai mult Dir en grey -.-' (imi place Japonia ) La tine cum trebuie sa fie un playlist bun? :s
anonim_4396 întreabă: