Nu am nimic cu el.Mi se pare insa o nesimtire ca de cand exista aceea melodie cu impodobeste mama bradul nu a zis nimeni nimic si de la inceputul anului toata lumea rade pe seama asta.
E o intrebare capcana?Fuego este un cantaret extraordinar,un om rafinat, frumos, idolul meu, sunt fanul nr 1, cat as vrea macar o suvita din parul lui...Citat tata Floarea
N-am nimic cu el, de ce sa rad de el?!, el nu-i tot om ca noi si oricum macar el este un artist pe lumea asta, macar face ceva, nu leveneste ca noi
Am un lapsus...
Cântăreţ dezinteresat de imaginea pe care o face.
La vârsta sa pe care o are, încă mai vrea să-i împodobescă mă-sa bradul.
Nici de atâta lucru nu e în stare.
Pai si ce vrei sa plang?:O...Si de abia acum ne-am dat seama ce fel de melodie este...Si crede-ma:tie ti se pare o nesimtire acum, dar tot razi la o gluma de-a prietenului tau despre acest subiect. Fara suparare
Va radeti ca idiotii unii...omu e un cantaret bun, pana la urma genul lui ne reprezinta pe multi.
Mie mi se pare un om la locul lui dar mai ales îmi plac melodiile lui.
Mie mi se pare ca e un cintaret foarte bun ca cind ultima data a venit la noi in republica moldova sa cinte la palatul national, dar inainte de asta el a venit la nanul meu, ca nanul meu sa-i faca muzica deoarece nanul meu e un compozitor foarte bun si am avut ocazia sa-l intilnesc cu toate ca el traieste in rominia mie imi plac cintecele lui, apoi dupa ce i-a facut cintecele el le-a interpretat la palatul national, si va rog sa ma credeti ca a fost asa eu nu amagesc...