| mODIN a întrebat:

Tu zici ca iti place Inna de exemplu.Dar daca toti din scoala ta ar fi rockeri, pun pariu ca nu ai mai asculta deloc.Noi rockerii ascultam rock indiferent de ce crede lumea.Rockeriilor,nu raspundeti la intrebare, v-am auzit de multe ori parerea! Deci de ce considerati ca muzica r&b/house sau cum s-o fi numind e mai faina decat rockul?

18 răspunsuri:
| PotcaPădurii a răspuns:

"Ascult numa' metale, deci vă sunt superior. Trebuia să mă laud şi eu cu chestia asta, right?"

| mODIN explică (pentru PotcaPădurii):

Dap

| Vans a răspuns:

Şi eu ascult rok, am tricou cu Paramore şi mă enervează ăştia care zic că rocu e de satanişti nu mai suport îmi vine să plâng nu am pe nimeni şi la şcoală e la fel chiar nu mai pot nu înţeleg lumea asta crudă.

| Polaris a răspuns (pentru Vans):

Ia, fă, ceapa asta.
http://www.youtube.com/watch?v=_Tj4htEHRno

| Vans a răspuns (pentru Polaris):

Maci beter.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar credeai c-o sa se inghesuie astia care asculta house, pop si mai stiu eu ce sa-ti raspunda tie la intrebare? Nicio sansa.

| Duucu a răspuns (pentru Vans):

Ai si cu mettalica? Eu ma tem sa ascult paramore, striga aia pria tare

| mODIN explică:

Vad ca nu prea ati inteles partea cu: "Rockeriilor, nu raspundeti la intrebare, v-am auzit de multe ori parerea!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Vans):

1.Parca era vorba ca noi sa nu raspundem la intrebarea asta
2.Nu te lua sa te tai, poate gasesti si tu pe cineva pe internet cu care sa vorbesti. Nici eu nu am pe nimeni la scoala, si pana la urma am gasit pe cineva din afara

| Wøodenpints a răspuns:

Deja începe să mă enerveze atitudinea de "eu și cu foarte puțină lume ascultăm rock, voiascultati house, ia ziceți, cu ce e mai presus house-ul decât rock-ul de-l ascultă așa multă lume, ă?"
Ok, asculți rock. Dar nu te aștepta la un premiu pentru asta. Faptul că majoritatea oamenilor au gusturi proaste în materie de muzică, nu te face pe tine mai special.
Văd căești ofticat că mulți ascultă house și r&b, dar dacă ar fi ascultat toată lumea rock, tu cum te mai credeai diferit?

| Metallica1 a răspuns (pentru Duucu):

Metallica! nu mettalica

| MaskOfSanity a răspuns:

Eşti praf.

| Vans a răspuns (pentru Duucu):

Cu metalica nu am is prea satanişti şi mi frică să ascult aşa ceva că dumnezeu o zis că dacă ascult aşa ceva ajung în iad şi nu vreau asta
M-am uitat în plailistu' tău şi nu-mi place că asculţi chestii necredincioase ar trebui să te abaţi de la aşa ceva şi să o iei pe calea cea bună nu e bine ce faci

| Duucu a răspuns (pentru Metallica1):

Am făcut o glumă...

| Vans a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda,la naiba cu sarcasmu' ăsta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Vans):

Eh,scuza-ma.Sa zicem ca n-am avut o zi prea buna. Ignora inceputul raspunsului meu de mai sus si ia in serios tot ce e dupa prima virgula

| Lady21 a răspuns:

Si eu ascult rock ex: Hollywood Undead mai alcult multe dar HU e preferata mea.

Răspuns utilizator avertizat