| DarKJoKeR a întrebat:

Un filmulet realizat de mine cu niste prieteni. Tema:Manele vs. Rock. Probabil v-ar interesa:)). O lupta crancena. Oare cine castiga? Aflati aici: http://www.youtube.com/watch?v=mj3vAQZQw9Mss&fealture=re lated

Pareri?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Eşti mai prost decât prevede legea. În primul rând, rockerii nu stau pe câmp cu berea-n mână, şi-n al doilea rând evită orice tangenţă cu vreun manelar. Filmul nu are niciun sens, e penibil, groaznic şi dezgustător!

13 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Tu ai sa ii iei locul lui Quentin Tarantino... laughing

| FucktheSystem a răspuns:

Bine bine, cocalarii i-ai reprezentat bine dar ai făcut rock-erii de râs...

Răspuns utilizator avertizat
| Polaris a răspuns:

...Eu n-am văzut niciun rocker acolo. Explică-mi tu.

caramela
| caramela a răspuns:

In afara de maimutareala si sticle de bere, nu e nimic ce ar putea determina o confruntare int-re manelisti si rockerithinking daca mai incerci s-ar putea sa iti iasawinking

| PinkPanther a răspuns:

Ok, manelistii i-am vazut, dar unde sunt rockerii?

| iJustWannaDance a răspuns:

Mie imi place.

Nu reflecta chiar realitatea, dar e f f bun, comic chiar.

Astept sa vad si urmatorul film, emo vs goth sau ceva?!?

Succes!

| mrsjacksonhere a răspuns:

SPAMvote/11906/Login_11906

| BastetReloaded a răspuns:

Uau,aveţi pahare ca ale mele!

| Lithium a răspuns:

Oamenii buni,v-ati uitat simtul umorului acasa? laughing Filmuletul e un pamflet,e clar. Daca era ceva serios, atunci da, ar fi trebuit sa le iasa ca la carte.Cred ca filmuletul asta e mai bun decat aia de la "In puii mei" care sunt platiti sa apara pe marele ecran si sa spuna glume proaste si mai prost.E usor sa te crezi critic.

| DarKJoKeR explică:

@Adrian
Mersi happy
@LastChance
Uite ce e, cu ceva timp in urma realizasem un trailer la filmuletul asta.Nu planuiam sa il fac intreg, dar mi s-a cerut sa il fac. Dpmdv nu ma intereseaza ce asculta cei din jur, fiecare are gusturile lui, iar presupun ca tu gandesti la fel.Insa filmul l-am realizat pentru ca am avut cereri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea e că am uitat să râd sad.

| ANonim_8264 a răspuns:

Nu stiuiu ce zicc ceilaltii?>>>mie mi se pare un clip tare fainn...sooperrr frumosii rocheriii>>>mda manelari:joooooooos de toot>>>naspetzii rau>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>itziii urezz muuulta baffta