Cumva vezi un fel de forme de diferite culori? rosii, albastre verzi, care parca iti traverseaza ochii?
Si eu vad uneori forme si puncte parca traversandu-mi ochii, dar nu ametesc.
Iti recomand sa intrebi un doctor sau un farmacist ce se intampla si daca e vreo problema.
Mie m-i se intampla foarte rar asta, deci nu consider ca ar fi un lucru important, si nu il gasesc suparator.
Daca te deranjeaza, ar fi bine sa inrebi un medic.
Si la mine e rar adica cam la cateva luni/saptamani dar ma ingrijoreaza ca ar putea sa evolueze in ceva rau
Eu cateodata, cam de 2-3 ori pe an vad ca si un fel de lumina alba, pentru mai putin de jumatate de secunda, cam si cum mi-ar traversa ochii.
E o linie dreapta, si e foarte rapida... sper sa nu fie ceva grav.
Tot asa, dureaza foarte putin si foarte rar, nu ma deranjeaza, dar daca tot am adus discutia despre chestiile astea.
Mie mi se intampla cel putin odata pe saptamana. De obicei cand ma scol dimineata (si nu numai) merg putin si pe la usa ametesc de trebuie` sa ma tin de pereti si vad niste luminite pe fond gri sau ceva (nu-s prea atenta cum arata) iar toata povestea asta dureaza cel mult 5 sec. Am inceput sa ma obisnuiesc desi se intensifica si am vaga senzatie ca sunt din cauza problemelor cu ochii. Trebuia sa port ochelari din cauza calculatorului si de cand i-am pierdut mi se mai intampla faze de genu.
Daca pe tine te deranjeaza asa de tare te poti duce la un control.
La mine se inyampla o data la catve saptamani/luni dar doar cand sunt foarte obosit si am stat foarte mult si foarte comod in pat fara s dorm
La tine chiar cred ca e anemie, nu-i de la ochi