Dar nu ziceam de parcă i-aş fi considerat p-ăia satanişti.
✰ Pentru cocălarii ăia care ascultă doar jeguri e și normal să spună că cei de la Cannibal Corpse sau orice altă trupă de rock sunt sataniști.
E da! asa ii asociaza multi trupa pentru ca prin satanism oameni asta inteleg:viol, etc. Dar oricum ei fac un fel de muzica horror nu au nici o legatura cu religia sau violenta
Şi de ce-ţi pasă ce cred alţii despre muzica ce-o asculţi? Asculţi cumva muzică după standardele societăţii?
Eu n-am auzit sa cante CC pana acum despre promovarea satanismului. Si pana la urma, daca ti se zice ca-s o trupa de satanisti, tu iei pisatul asta de cliseu ca pe un lucru negativ? Oricum, cei mai multi care-ti zic asta sunt niste terminati ce-au valorificat opinia asta de la alti terminati. Daca-i intrebi de ce sunt satanisti, o dau pe jeg si pe paduchii din pleata, ca dupa ei, astea chiar au legatura logica.
Nu-ti mai bate capul.
Efect de turma.Unu zice un lucru si aia care il admira se iau dupa el asa cum si dupa astia se iau altii si totasa.Oh, si la ce te astepti cand unui gen de muzica ii este atribuita pentagrama inversata? Evident ca lumea ii asociaza cu satanismul.