Acum pe bune!
Crezi ca toti suntem niste copii de 7-12 ani care nu stiu sa asculte muzica de calitate?
Totusi, daca atata lume ii adoratrebiue sa aiba macar putin talent! Sau "artstii" nostri sunt mai bravi? Inna, Alexandra Stan si multi altii! Iti voi da funda doar pentru ca nu am alte variante, insa nu poti sa-i judeci pe toti dupa bunul tau plac!
Pt ca nu am ce face, de ce crezi? Tu de ce pui intrebari pe TPU? Sau de sa-ti faci cont daca nu intrebi si nu raspunzi nimic? Fara suparare!
Nu. Nu. Nu. Nu. Pentru că eu îi consider jalnici şi nu ascult aşa ceva. Doar muzică bună de calitate. Nimic altceva.
Mie una imi place de 1D, Justin si Selena.Mi se pare ca au talent.Dar daca voi nu credeti asta...C'EST LA VIE.Parerea voastra, dar totusi nu e frumos sa ii injurati pe cei care sunt fanii lor .
Eu n-am zis nimic! Chiar din contra, sunt de acord cu tine! Si recunosc, imi place o melodie de 1D...Nu ma omorati!
Nu fiindca in zille noastre se promoveaza muzica de tot rahatul gen JB si cei enumerati mai sus de tine
anonim_4396 întreabă:
FANSELENA întreabă: