Da, ascult de cand eram copil. Insa, nu sunt un mare fan, mie imi plac mai mult Parazitii.
Strazile
Supranatural
Inapoi in viitor
Poveste fara sfarsit
Cine e cu noi
N-ai fost acolo
Limbaj de cartier Ft. Cheloo
Capu sus Ft. Roxana
Anutaju
Poezie de strada
Fata-n fata 2
Gherilla PTM Ft. Willy
Bag ****-n lume si v-o fac cadou.
Cam atat.
Oricum gusturile difera de la persoana la persoana, nu tuturor ne plac aceleasi genuri de muzica, filme, etc. Daca toti am avea aceleasi preferinte, am fi plictisitori. Faptul ca mie nu imi place, se aplica doar pentru mine, daca mie nu imi place, asta nu inseamna ca nu trebuie sa nu ii placa nimanui. Nu zic, ca e naspa, fieca gen muzical are plusuri si minusuri, important este sa stii sa te bucuri de muzica respectiva, faptul ca iti place sau nu este alta treaba. Muzica nu e frumoasa sau urata, muzica trebuie sa stii sa o asculti.
Asculti colinde ca asa vrea mama ta?
Eu nu ascult ceva ca vrea cineva sa ascult asta. Eu ascult doar ce vreau si ce imi place.
Fiecare trebuie sa asculte ce vrea si ce ii place. Nu mi se pare normal sa te oblige sa asculti ce vrea ea. Daca vrea sa asculte colinde, poate sa asculte, dar daca tu nu vrei, ar trebui sa ii spui, nu trebuie sa asculti daca nu vrei.
Eh, dar faci ce vrei, nu sunt aici sa dau lectii, ci doar am raspuns la intrebare, nu ar trebui sa ma adancesc mai mult in problemele altora. Astea nu ma privesc pe mine, tin de viata ta, nu de a mea.
Mai deloc, mesajul e spre inutil/daunator/zero etc., injuraturi multe si inutile (comparativ, si la Parazitii sunt multe, dar macar jumatate isi au locul), in ultima vreme e cam pe radio,... cam astea ar fi motivele, cred ca singura piesa ascultabila dupa criteriile mele a fost " Bag p*** in lume si v-o fac cadou".