Da,sa zicem...
Depinde ...de obicei ascult doar melodiile castigatorului *dupa ce se termina concursul*
Sincer, nu prea imi pasa ca nu participa Romania. Oricum nu aveam noi cine stie ce rezultate deosebite... Imi pare rau doar ca oamenii care isi doresc sa vada concursul nu se mai pot uita la Tv.
Am avut locul 3 si 4 in trecut.Nu ne-am facut chiar de ras mereu.
Oricum e pacat, era un show frumos si era bine sa participam.
Adevarat... imi pare rau de artistul/artistii care trebuiau sa participe. *Si-au cam batut joc de el/ei la faza asta*
Da..totusi nu se stia ca va fi exclusa anul asta.
Mai exista ceva sperante desarte..sunt discutii la Ministerul Finantelor.
As vrea ca Romania sa participe, piesa e buna(rock) si avea potential macar de top 10
1.Nu neaparat.
2.Nu m-am uitat de ani intregi.
3.Ma doare uneva de Romania, pe mine ma intereseaza sa castige Suedia. M-ar fi interesat de Romania doar daca il trimiteau pe Vanotek.
Cu Vanotek - I'm coming home, ajungeam sigur macar undeva in top 5.
Totusi si Ovidiu Anton asta e ok.
Ceea ce nu imi vine sa cred e ce melodii oribile au trimis in ultimii ani. Cea mai naspa a fost clar aia de anul trecut cu Voltaj, sau maneaua aia oribila Mandiga - Zaleilah.
Nu, nu-mi place concursul si nu ma uit. M-au scarbit nedreptatile care ni s-au facut de-a lungul anilor. Faptul ca Romania nu participa nu e o mare pierdere. Oricum nu am fi castigat, oricat de buni am fi fost. Eu unul as fi boicotat acest concurs de ani buni. Singurul lucru benefic este ca li se ofera sansa cantaretilor romani sa se remarce si sa devina cunoscuti si pe plan mondial.
Patricia444 întreabă: