Cand cineve te pune sa spui ceva despre ea esti,, speechless'' ca si melodia ei de altfel!
albumele ei au revolutionat lumea muzicii pop si a combinat muzica cu fashionul si a creat o minune!
este o persoana foarte desteapta, a absolvit una dintre cele mai mari universitati din lume si a inceput sa cante de la 4 ani!
scoate hit dupa hit care fiecare ajunge locul 1 peste tot si asta o ridica foarte mult in cariera ei!
are foarte mult talent si este fenomenul muzicii pop din 2008 incoace!
Nu pot spune ca imi place dar o admir pentru curajul ei, mai ales pentru imbracamintea extravaganta pe care o afiseaza de fiecare data uimind publicul si fanii
Nu's fan, n-am ce face, pentru ca a fii fan inseamna mai mult decat a asculta cateva melodii
Ascult din cand in cand, muzica ei ma face sa revin la realitate ...este antrenanta
Aceasta este parerea mea
Tie iti place?
Da, imi place foarte mult stilul ei, desi e mai ciudat, arata destul de bine, si muzica ei imi place foarte mult, are voce, si a stiut sa-si faca foarte multi fani. Urasc oamenii care spun ca Lady Gaga ar fi barbat . E o totala minciuna.
Mie imi place mult. o ador pentru ceea ce face.
de ce nu imi apare funda la fiecare raspuns? adica numai la unele arata ca pot sa le declar raspuns castigator
Da. Pentru ca are un stil unic si multor persoane la place acel stil mie mi-se pare mult prea inteligenta in tot ce face. Funda?
Imi place foarte mult cum canta, dar ea este cam ciudata.Imi pare rau ca zic asta dar stilul ei de acum este oribil. Mie mi-a placut stilul din melodia POKER FACE dar in rest ea este super-ciudata.
mocanudelia0518 întreabă: