Melodia originala este asta el a schimbat versurile dar tot aia e si il ador il iubesc sunt nebuna dupa el am nr lui de telll http://www.youtube.com/watch?v=CRsSr4Fd_2U
Sunt fanul lui nr. 1 asa ca rebuie sa imi placa orice muzica, etc, in special JUSTIN BIEBER. El canta numai original, nu playback si live.Este foarte frumos, destept, talentat etc.AS vrea sa vina in orasul MEU. EU stiu absolut tot despre JUSTIN BIEBER, oryce amanunt.IMI pare foarte rau ca el nu poate citi messurile primite.AS mai vrea sa fie impreuna cu SELENA GOMEZ fiindca se potrivesc de minune.
Cea care a vb cu el pe mess sccrie si id te rog sa il bag si eu in list ca este fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff dragut si arata atat de bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
imi plac toate melodiile never let you go one time mai sunt printre care si baby am si eu 2 id justin bieber dar nu stiu care e adevarat dar poate ca are mai multe dar cea care zice ca a vb cu el pe mess spune si me ce a zis si da si id de pe care ai vb si spune si la ce ora ai facut asta ca sa stiu ce fus orar are canada sa nu fie exact paralele tarile noastre)
DeeA_9818 întreabă: