Cica "am vb cu Justin Bieber pe mess", nu are id de messenger, toate id-urile sunt FAKE. Daca vreti sa vb cu J. B cautatil pe twitter, acolo vorbeste cu toti fanii. Si pot spune ca si eu sunt fan J. B, poate chiar nr. 1, avand in vedere ca stiu totul despre el, poze cu el peste tot, ascult NUMAI J. B, am toate melodiile lui, si in pc si pe telefon, am dosar cu el (toate articolele, din toate revistele), il desenez mereu (si imi ies desenele), sunt tunsa ca el, poza mereu cu el la avatar.etc...
Justin a zis ca vrea sa ramana virgin pana va gasi o fata cu care sa ramana impreuna si sa se casatoreask cu ea.
Draga anonima "Sunt fanul lui nr. 1 asa ca rebuie..."... du-te la un doctor, te rog!
Daaa logic ca va place la toate. Acuma! Dar pe vremea cand am postat eu intrebarea (27 octombrie 2009) habar nu aveati cine este Justin Bieber.
@Andreeabai ce vrei sa spui? eu am intrebat cine canta melodia originala! ce a facut Justin aici este un cover. Si da stiu ca Justin s-a apucat de cantat mai demult. Mai exact, canta la instrumente de cand avea 3 ani si cu vocea de 4 ani.
DeeA_9818 întreabă: