DA cum sa nu imi placa TOKIO HOTEL sunt cea mai grozava trupa, ii iubesc din suflet mai ales pe Bill, sunt MINUNATI si mi-asi dori asa de mult sa vina si in romania mai ales dupa cate petiti s-au facut. Dar pana la urma Tokio Hotel sunt cea mai tare trupa si darca nu vin in romania ne ducem noi fani TH dupa ei in Germenie
Buna, acum fara a te suparaaa!, e cum ai spune "Va ducetzi la WC cu semnul INTREBARII(?)"!, evident ca unii iti vor spune ca Da!,-iar altii ca Nu!, ori in cel mai rau caz se scooot!,- zicand pai am pampers, ma simt confortabil!, iar cand e sa vina KaKa voi face o exceptie si ma voi duceeeee!, uuu!, asa si cu intrebarea ta "Va place Tokio hotel (?)", raspuns: Da, dar cu conditia ca totul sa-mi fie platit(cazare, mancare, transport, etc)!, Ok, numai bine!, Pa!
Da, imi plac.chiar daca nu ascult foarte des tokio hotel :pe
imi place si de bill si de tom dar cred ca mai fain ii statea lui tom cu look'ul cel vechi :pe decat asa
N. m ascultat o mel de-a lor din curiozitat. a' sincer, in oribili:-. a rog, gusturile nu se discuta
Nu ascult, ar fii o crima, e cea mai proasta trupa, toata lumea stie asta!
Inainte sa apara "Automatic" nu ascultam, dar melodia asta e prea tare ... pur si simplu nu pot sa nu o ascult , mai e draguta si "Don't Jump" te pup
Tokio hotel e cea mai marfa trupa existenta in universele invetate.Bill e cel mai frum baiat d p planeta.adoooooooor tokio hotel.si rockul in general! :*
Pai ...bill e adorabil:Xsi canta bine:X
...adica nu ma omor dupa ei...
si NU sunt emodar eu raman la Fall Out Boy si Linkin Park
dar si TH sunt misto
bye:*
Nu prea ascult des dar cred ca ei sunt o trupa super cool! au mare succes din cate am vazut eu!(mai ales la adoloscenti!)e tare trupa!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e cea mai tare formatie TH SI CU GREEN DAY
si bill e supeeeer HOT si nu e curvar ca fratesu
NU NU NU e ceva penibil sa asculti asa ceva numa pokemonii asculta emo urata formatie tokio bordel
Da... sunt una dintre formatiile mele favotite! Ma bucur ca mai sunt pers. interesate ca tine:*