Melodia e o prostie, dar videoclipul e super si ideile lui Lady Gaga si Stephen Klein(regizorul) fac impreuna niste videoclipurinemaipomenite.Ideea e ca tipii aia cu ciorapi din plasa erau in armata unde fara femei au devenit Homosexuali.Ai observat ca in cele 9 min. Lady Gaga vrea sa ii posede, si mai la final ea este calugarita intr-un costum de latex, si sunt sigura ca faza asta va naste 1. 000. 000. 000 de controverse.
@Irina: Da'mi un motiv pentru care este satanic. Are vreo legatura cu satana? Daca esti gay esti satanic?
Sunt de acord cu 110, melodia nu e cine stie ce, dar videoclip-ul este bestial. Daca nu ai mai vazut asa ceva, inseamna ca nu e bun?
M'am abtinut sa nu va fac prosti, dar se pare ca chiar sunteti.
NU si cred ca e a cincizecea intrebare despre clip pe care o vad in ultimele 24 de ore! USE SEARCH!
Nu, in niciun caz nu'mi place.LaDy GaGa de obicei este foarte exagerata.ACest videoclip este prea satanic si de aceea iti dau acest raspuns. Funda?:*
.
E najpa... lady Gaga arata ca o musca chiar imi pare rau pentru ea s-a schimbat atat de mult...
ce frumoasa era cand a lansat videoclipul just dance... si cum arata acum :-&
Patricia444 întreabă: