| adrian1213 a întrebat:

Va rog un playlist cu melodii de la radio cele mai noi : Ex: Randi - prietena ta... etc de la radio, macar 20-30 sa fie va rog, Funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Delia si Kaira-Pe aripi de vant,Martin Garrix-Animals,Randi-Prietena ta,Shaggy Faydee Mohobi si Costi-Habibi(I need your love),John Legend-All of me,Magic-Rude,Glance si Elena-In bucati,Tove Lo-Stay Hight,Meghan Trainor-All about bass,Iggy Azalea si Rita Ora-Black Windows,Kwabs-Walk, J Balvin-Ay Vamos, Bere Gratis si Sore-Noapte calda, Pitbull si John Ryan-Fire ball, F.Charm-Cod rosu,Raluca-Never give up,Enrique Iglesias si Sean Paul-Bailando,Alina Eremia-Cand luminile se sting,Conect-r-Tren de noapte,George Ezra-Budapest,Melina si Vescan-Poza de album,Loredana-Risipitor,Indila-Run run,Maxim-Vreau sa te...,Sia-Chandelier,David Guetta si Sam Smith-Dangerous,Kendji Girac-Andalouse,Trey Song-Na na na, Depcentral-Hey girl,Voltaj-De la capat,Doddy si Lora-Bine mersi,Feli-Cine te crezi,Corina si Dorian-Nimeni altcineva,Jeremih-Don't Tell Em,Indila-S.O.S, Alex Velea-Defectul tau sunt eu, Jason Derulo si Snoop Dogg-Wiggle Wiggle, Dj Sava si Hevito-Bailando, Smiley-I Wish

2 răspunsuri:
| adrian1213 explică (pentru anonim_4396):

Frate, eu le stiu dar le vreau downloadate sa le ascult in playlist de o ora de exemplu stii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru adrian1213):

Naspa..Acum nu stiu cum sa fac un playlist cu toate melodiile ca eu am o problema cu internetul si eu acum sunt pe tableta sad Scuze ca nu te-am putut ajuta