| XoXoSecret a întrebat:

Va veni Justin Biber in Romania? Daca da cand? (va avea concert?)...Dar One Direction?

Răspuns Câştigător
| denisargirl a răspuns:

Anul acesta Justin BIeber nu o sa aiba concert in Romania doar in Europa deja a fos in Marea Britanie din cate stiu nu o sa vin in Romania anul alsta si 1D nu vin nici ei Funda big grin

9 răspunsuri:
| RammsteinHH a răspuns:

Nu vor veni.

| Nucreeed a răspuns:

Fetele care asculta One Erection/Justin Bieber sunt la varsta varfului lor hormonal si de aia sunt atat de innebunite dupa ei...
Am auzit ca trupele astea de baieti sunt pentru fetele adolescente sau mai mici ceea ce este playboyul pentru baietii de aceeasi varsta=)
Le permite fetelor sa experimenteze si sa'si exprime sexualitatea intr'un mod fara riscuri si care in general este acceptat de societate.Pot chiar sa devina obsedate si incep sa aiba fantezii cu acesti tipi fara ca sa aiba de a face cu perspectiva unei relatii in viata reala.

GENIAL SAU CE? rolling on the floor

| GiAnca a răspuns:

N-am auzit nimic ca vor veni.In orice caz va fi mare tambalau daca se va auzi asta.

| AlinaOneDirection a răspuns:

Din ce stiu eu, One Direction nu va avea concert anul acesta in Romania. Nici Justin nu cred ca va avea concert. Nu se stie inca.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Thunderstruck a răspuns:

Sa speram ca nu, nu vrem sa fim poluati fonic.

| XatomisX a răspuns:

Tu meriti sa mori pe cruce straight face \m/

| Duucu a răspuns:

Nu vor veni, am pus la intrate 2 cocoși.

Întrebări similare