LastChance are dreptateee! e falsaaa si se foloseste de justin! suntei orbi? selena gomez selean gomez da mai lasati-o! verisoara ta are dreptate! 1 si dc trebuie sa o omori ca si-a spus punctul de vedere?
D ) asa fac cu sora mea cand ma enerveaza fac may mult ce nu-i place ei ...si ay sa vezy ca inceteaza cu astea
Tu te-ai suparat ca are o parere diferita de a ta si ca nu asculta acelasi gen de muzica? Serios... daca toti ne-am supara pentru prostii d`astea, unde s-ar ajunge?
Eu zic ca d) sa o faci sa se enerveze mai tare adica sa asculti mai mult selena gomez
Verisoaramea a scris asta o urasc nici nu a fost atenta si a scris intrebarea la mine o omor!
Doamneee:]]]am ras d am murit:]]ea e manelista si tu esti selenista?:]]eehh dai doi pumni si un sut in cur si da'o afara pe usha:]]si Ramy d unde sti ca selena e curva?:]]ti'a furat iubitu sau v-ati intalnit amandoua pe varianta?:]]serios acum terminati:]]
Ori verishoarata e proasta ori tu analfabeta, papusa se scrie "o C***"pentruk este fata nu "un C***"catsi anishori ai? 6:]]
Asta este pererea verisoarei tale. Desi a vb foarte vulgar, nu trebuie sa te superi ca nu-i de aceeasi parere cu tine. Trebuie sa te superi pentru ca a vb urat. Oricum, parerea mea este ca Selena Gomez nu este cine stie ce. Ar trebui sa o admiri pentru vocea ei, nu sa o idolatrizezi. Sunt multe persoane mult mai talentate decat ea. Nu te uiti la Romanii au talent? Selena sa stii ca a POZAT NUD!
Esti o suparacioasa care nu accepta sa fie contrazisa. AR TREBUI SA-TI FIE RUSINE!
superdemi întreabă:
SanziiAndry întreabă:
simona16 întreabă: