Parerea mea o stii, sper sa mai auzi sia alte pareri de la persoane poate mai pasionate sau chiar de la fosti concurenti.
Acum ca sa imi exprim parerea, este ca la inceput sa alegi ce te defineste mai mult.
Desi emisiunile par asemanatoare modul, formatul, juratii, publicul in general este altul.
Depinde ce te defineste pe tine, la oricare emisiune ola care ai participa trebuie sa o faci hotarata si sigura pe vocea si talentul tau.
Daca ai urmarit ambele emisiuni ti-ai facut o parere despre jurati.
Tu cred ca ai avut un sentiment despre modul cum jurizeaza fiecare.
Eu sincer sa fiu X- Factor l-am vazut mai mult subiectiv spre deosebire de Vocea Romaniei unde este mult mai obiectiv si profesionist din punctul de vedere ca concurentii sunt doar cei care intr-adevar au talent spre deosebire de X -Factor unde pentru audienta sunt alesi si persoane care habar nu au sa deschida gura, sunt adusi pentru amuzament, pentru un cantaret cu talent este o jignire, pentru altul este ceva funny.
Depinde de politica pe care vrei sa o alegi de exemplu
X-factor
are o audietie slabuta, te vei face remarcata mai mult fiindca acolo vin foarte multi amatori si diferenta intre tine si ei se va vedea.
Apoi mai este un factor decisiv si anume juratii, daca ei tii se par pe gustul tau si crezi in opinia lor atunci vei dori sa fi judecata de ei, dar pararea mea este ca la X -factor se pune mai mult accent pe spectacol si pe carisma mult mai mult decat pe talent si voce.
Mai este si audienta care este mai mica decat cea de la postul concurent undeva la 900.000 de mii de oameni spre deosebire de celalat unde cifra este de 1, 5 milioane de oameni.
La Vocea Romaniei :
Desi este mai serios conscursul unde vin foarte multi talentati, unde audienta este mai mare, unde, juratii sunt mai obiectivi, ei bine valoarea juratilor este scazuta fata de valoarea celor de la X-Factor.
Cei de la X- Factor sunt mai bine cotati, ma rog de cand a aparut Carlas nu mai este chiar asa fiindca omul se pricepe doar la muzica de pe nisa lui muicala, nu poate vedea talentul absolut, deoarece multi concureti sunt mai talentati decat el la voce si stil, el doar are un revren foarte profund in muzica lui si ajunge la sufletul oamenilor, dar asta este alta discutie.
Oricum ar fi fiecare show are ideologia lui, depinde de cel cu care fredonezi.
Esti mai spectaculoasa si carismatica, poti merge la X Factor, esti mai spectaculoasa prin vocea ta si prezenta ta, atunci alege Vocea Romaniei.
Sa fiu sincer pana la capat, mie nu imi plac momentele cand concurentii si juratii sunt asa libidinosi si se iau in brate si se bucura unii cu altii, ma refer la Vocea Romaniei.
Imi plac concuretii mai indiferenti,'' hei te-am ales pe tine pentru ca sunt bun, tu ai nevoie sa castigi de mine, nu eu de tine ''
Ai timp sa te hotarasti.
Mersi mult acum ce alege din parti bune si rele. Mersi si de răspunsul cu semnele daca un băiat te place☺