| DMAlexa a întrebat:

Voi ascultati manele? Fiti sinceri! Eu recunosc ca unele chiar imi plac (dar foarte putine).

Răspuns Câştigător
| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Eu ascult de toate iar preferaţi mei îs: Evanvescene, Linkin Park, Paramore, etc. Însă sunt mulţi care nu ascult un gen de muzică dar de fapt ştiu TOT şi versurile.
happy

36 răspunsuri:
| mariutsa1234567890a a răspuns:

Pot sa ascult doar in cazul in care..merg cu vreo prietena undeva, si cunoscuti de ai ei..asculta manele..deci nu pot fi eu aia care sa spun sa nu asculte manele.tac si suport:d
doar asa..in resst sa caut eu manele sa ascult..doamne fereste

| Đϋffγ a răspuns:

Si eu ascultam, dar de 2 luni nu mai ascult happy

| Indestructible a răspuns:

De ce oare mi se pare că eşti atât de sigură de faptul că fiecare persoană ascultă manele, doar că nu recunoaşte?
Şi nu, nu ascult jeguri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur.
http://youtu.be/uv6i8nU6_78

| wforweirdo a răspuns:

Ooo da!

| KillingIsMyHobby a răspuns:

Ia uite-aci, manea de manea:

http://www.youtube.com/watch?v=9JfytBsBELY

| CautNume a răspuns:

Nu, nu ascult gunoi.

| KillingIsMyHobby a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc. happy

| MalleusMaleficarum a răspuns:

"Dar foarte puţine"- asta-i scuza ta ca să nu te numească lumea manelistă?

Să te lămuresc puţin: asculţi manele (fie una, două, 30) => eşti manelist/ă.
Şi nu, nu ascult aşa ceva. Iar dacă se întâmplă să mă aflu la o petrecere şi să se pună manele, în secunda 2 am ieşit pe uşă.

| adokdgaok a răspuns:

Da, cum sa nu, gutsa all the day.

Nicolae Linguraru ftw!

| Xtadelo a răspuns:

Conteaza?

| rock231girl a răspuns:

Sunt foarte sincera cand iti spun ca atunci cand aud manele imi vine sa vomez, cand vad oameni fataindu-se pe manele imi vine sa plec de acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| Vans a răspuns:

Deci meriţi, din partea mea, cu drag, o mare flegmă scuipată in scârbă.

| NoShit a răspuns (pentru KillingIsMyHobby):

Capodoperă.

| NoShit a răspuns (pentru Đϋffγ):

Când zici că de două luni te-ai lăsat parcă ai vorbi de un viciu, cum ar fi "m-am lăsat de facebook", "m-am lăsat de fumat".
E una din plăcerile vinovate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi s-a supărat că ai înjurat la numai 10 ani, sau că ai renunţat la manele?

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Prima varianta.Cum s-ar zice,"he thought I don't got it" ca eram calm si taciturn cu muzica.Acum nici nu se mai supara cand zic sa fie trasi pe roata sau inmuiati in ulei incins ascultatorii de manele.

| Dumnezău a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Nu tocmai.Ci mai degraba ceva de genul "De cand injuri tu si de ce injuri ceva ce tot se asculta,oricum ai da-o". Mereu mi-a zis,mai voalat, ca-i redundant sa te revolti in tacere, daca nu schimbi nimic.

Acum ascult manele elaborate, hardcore, din astea:
http://www.youtube.com/watch?v=Ee-EJLfIXGY&feature=relmfu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

E destul de ok, zic eu, că te lasă să alegi cu ce să îţi încânţi auzul. Deşi, sunt sigură că nu ai fi procedat la fel, în locul lui. Greşesc?

| blackjackxdd a răspuns:

Nu, mie nu-mi place niciuna si nu exagerez, desigur nu turbez cand aud una dar nu o ascult stau cu gandul departe.
Pur si simplu nu-mi plac, nu mi-a placut niciodata nici-una, de fapt nici cand eram mica ai mei nu ma lasau sa ascult manele pentru ca imi spuneau ca aia nu este muzica, la mine in familie nu a ascultat nimeni si nu asculta asa ca sunt pe dinafara cu discutia manele.Plus ca o parte din familia mea este cam rasista, asa ca am si eu putin o pata de rasism.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Eh,lui ii plac Phil Collins si Mercury, da' tot mai stramba din nas daca-i pun DSBM sau ceva pe aceeasi scara de brutalitate.Dar cred ca era si intr-un fel bucuros, ca ma lepadasem de Satana.

Tu crezi ca l-as fi scuturat/palmuit pe diavol sau ca m-as fi prosternat in fata lui, ca se leapada si verbal de Satana in muzica? Ca nu prea pricep unde bati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Nici tatălui meu nu-i prea place DSBM-ul - zice că îi crează o stare proastă; el e cu thrash-ul.

Şi uite la ce mă refeream. Dacă ai avea un copil care ascultă muzica pe care o ascultă şi "gaşca" lui ( muzică proastă ), l-ai obliga să asculte Pink Floyd, să zicem, până i-ar ieşi manelele din cap şi ar medita asupra versurilor?
Sau greşesc şi l-ai lăsa să asculte în continuare ce vrea?

| DMAlexa explică (pentru Vans):

Pot sa spun ca esti o persoana lipsita de educatie care nu stie altceva decat sa injure! laughing Am spus ca ascult foarte putine manele si cand spun asta ma refer ca nu e om din tara asta care sa nu stie 2-3 manele. Cand spuneti asta sunteti ipocriti! Voi ganditi?

| DMAlexa explică (pentru MalleusMaleficarum):

NU este o scuza! laughing Cand am spus asta ma refeream ca ascult 2-3 manele care chiar imi plac. Sa fim seriosi este imposibil ca tu sa nu sti nici macar o manea! laughing

| MalleusMaleficarum a răspuns (pentru DMAlexa):

Nu, nu ştiu nici o manea pentru că nu ascult.
Nu mai da tu cu presupusul.

| Bot a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Daca esti in autobuz ce faci?