Eu ascult de toate iar preferaţi mei îs: Evanvescene, Linkin Park, Paramore, etc. Însă sunt mulţi care nu ascult un gen de muzică dar de fapt ştiu TOT şi versurile.
Simplu. Îţi îndeşi căştile în urechi până faci rană şi selectezi cea mai death metal piesă existentă în listă.
E de inteles. DSBM ii freaca la cap si pe iubitorii de muzica, nu declarati, ci cu pedigree, mai ales daca si cover-ul albumului e vreun ultra-mizantrop in pesterea, privind spre un hau ori spre orizont.Alor mei le plac anumite riff-uri, daca sunt mai melancolice-cum au Austere uneori, da' cand se starnesc tipetele, cred ca nici 5% din ascultatorii de rock/metal nu mai halesc DSBM.Pe mine ma ajuta sa gandesc si sa scriu.
Daca as avea progenitura, as sti ca am esuat ca parinte.Nu zic c-as avea grija sa-i cunosc gasca, deoarece mi se pare o apucatura totalitara, dar l-as face in asa fel incat sa aprecieze si muzica buna.De exemplu, du-te chiar si intr-un club, cu un glam rock mai dantuibil si mai lejer melodic.Sa-i vezi cum incep sa faca acolo ca faunii, desi stiu ca-i rock, doar din cauza ca poti sa te zgudui bine.Incearca Def Leppard.M-ar deranja dac-ar asculta manele si manele new-age, ori rap de femeiusti/gunoaie umane.Dac-ar asculta, de exemplu, Maroon 5 si Aguilera de pe la inceputuri, n-as fi asa de tare pe capul lui.
Doamne fereste, in viata mea nu voi asculta. Daca ar fi un vaccin impotriva lor, l-as face anual.
Da ma sunt fata si mai ascult si de astea cand am chef sa rad, sunt pe caterinca si clar cand beau si nu mi-e rusine sa recunosc. nu inteleg ce aveti cu oamenii care asculta acest gen? nu ca as fi atacata sau ceva de genu' , insa fiecare are dreptul sa asculte ce muzica vrea si simte ca i se potriveste pe moment. eu ascult rap romanesc in general si nu am vazut nici un manelist/cocalar care sa vina sa se ia de cei care asculta rap. de asemenea, poate ca ar fi bine sa nu va mai simtiti superiori prin genul de muzica sau solistii pe care ii ascultati sau sa va simtiti speciali fata de altii. suntem toti la fel, oameni... acelasi sange. pace!
anonim_4396 întreabă: