Nici eu nu cred ca este gay. MUlti spun asa poata ca le este ciuda pe el caci este frumos si are o voce de aur. Si eu sunt o fana de a lui. Ti-am bagat id-ul tau in lista. Da-mi accept plz. Am sa iti trimit pe mess o intrebare care vreau sa i-o adresezi, daca stiu sigur ca nu e minciuna. Pupici :*
Beyy fato uh ai pitici pe creier cum dracu sa il cunosti pe justin bieber.si in primul rand toata lumea are nr. de tell a lui justin
si ce intrebare sa am
pai nicio intrebare deoarece daca iti pun o intrebare uh poti sa iei dp net raspunsul...
asa pai eu tot iti pun intrebarea
pai...dk il cunosti pe justin intreaba-l ce inaltime are
Beyy fato uh ai pitici pe creier cum draqu sa il cunosti pe justin bieber.si in primul rand toata lumea are nr. de tell a lui justin
si ce intrebare sa am
pai nicio intrebare deoarece daca iti pun o intrebare uh poti sa iei dp net raspunsul ...
asa pai eu tot iti pun intrebarea
pai...dk il cunosti pe justin intreabal ce inaltime are
1. Pentru inceput invata sa scrii limba romana pentru ca o faci complet dezastruos si scarbos.
2. Ma cam indoiesc ca la felul cum scrii si vorbesti ai avea vreo legatura cu interpretul respectiv.
3. Este gay si se poate observa cu usurinta dupa modul in care gesticuleaza, vorbeste si se prezinta. Sa fim sinceri ce heterosexual se ingrijeste asa mult de aspectul lui? Se stie inca din antichitate ca homosexualii au avut o legatura mai stransa cu,, frumosul " decat muncitorii de rand.
4. Grow up! Ce dracu e cu atatia minori pe aici si cu comentarii analfabete?
Hai sa fim seriosi nu este gay va zic eu totii inventeaza lucruiri aiurite despre el ca sa ai strice imaginea este talentat, frumos, are o voce uimitoare. oricine si-ar dori sa aiba talentul lui dar unii sunt invidiosi si scornesc fel si fel de prostii.nu spun asta fiind ca sunt fana lui spun aceea ce gandesc si cred ca este adevarat are multi fanii si il plac multe fete iar uni vad asta si vrea cu orice pret sa distruga asta asa ca va spun cei carora le place cum canta Justin si sunt fanii lui le zic sa nu mai asculte tot ce zic uni si alti am spus aceea ce gandesc.asa ca Justin Bieber nu este gay asta cred eu bye-bye
RockForever99 întreabă: