Hei, dar cei de le Metallica nu sunt satanisti din cate stiu eu. + ca, daca asculti muzica rock asta nu inseamna ca esti satanista
Da, stiu. Da sunt o gramada de idioti care spun ca Rock-ul te indeparteaza de Dumnezeu si alte prostii, desii ei nici nu asculta Rock
Eu stiu asta. Problema e ca eilalti oameni care nu asculta nu stiu. Eu si inca o colega din clasa mea ascultam Rock. Restul (idioti) cred ca Rock-ul e cel mai de rahat gen de muzica, doar pentru ca lor nu le place. Pai asa pot si eu sa spun ca Rap-ul si Pop-ul sunt cele mai tampite genuri
Eu cred ca rock-ul e cel mai de rahat gen de muzica Dar nu stau sa imi spun parerea "peste tot". Iar rap.ul nu este un gen de muzica tampit! So, sa incheiem discutia
Acei idioti asculta manele (manele insemnand si toate tampenile de "Vara nu dorm", "Dalinda" etc...)
Si lasa-i in pace pe cei ce zic ca rock-ul e de rahat.Pun pariu ca nici macar n-au ascultat vreo melodie (ce se poate numi muzica) in viata lor.
Ai absoluta dreptate. Muzica adevarata nu se face cu porcarii de aparaturi pentru mixat si alte din astea. Ei habar nu au cat de greu e sa canti la chitara clasica (deci la chitara electrica e evident mai greu) pentru ca am incercat si inca invat, sau alte instrumente folosite in rock. Dupa mine, rock-ul e cel mai tare gen de muzica, si m-a ajutat sa-mi recapat increderea in mine \m/
Metallica nu sunt satanici. Faptul ca te indeparteaza de Dumnezo' e un lucru bun.
Cum naiba sa fie lucru bun faptul ca te indeparteaza de Dumnezeu?! Poate ai gresit tu neintentionat
Orice lucru care iti transmite ganduri rebele te face sa regandesti ideologiile opresive, chiar daca nu se pomeneste nimic despre "Satan". Faptul ca respingi o ideologie veche de mii de ani inutila si irationala e chiar un lucru bun.
Metallica? unde ai auzit tu o melodie satanica de la ei?
nu, nu te indeparteaza, asta e replica celor care ascult lil wayne, one direction si 50 cent, doar ca sa asculti ce vor ei!
anonim_4396 întreabă: