Asta e o întrebare aiurea, draga mea yoanna.
Cei care nu ştiu nimic despre rock, sau au auzit doar frânturi de death metal şi au văzut filme cu rockeri old school făcând headbangs, vor susţine că rockerii sunt nişte "nespălaţi satanişti" etcetc. Bineînţeles, dacă le vei spune că şi Cargo, Pasărea Colibri sau Phoenix cântă tot rock, se vor ofusca şi bâlbâi (în cazul în care au auzit de ei).
Apoi, cei care sunt "rockeri" de faţadă, care au copiat hainele, tunsorile, trend-ul de la prieteni, fraţi, surori, etc, cei care postează întrebări pe TPU şi zic "sunt rockeriţă btw"(fusese una acum vreo 2 ore), adică, cei care ascultă tokio hotel, kelly clarkson, etc, vor spune gen "YEEAAAHHHH ROCK SUPER TARE FRATEEE CE ROCKIST SUNT IO"
Iar...(nu ştiu, estimez şi eu) să zicem 70% din cei care ascultă rock adevărat nu se vor sinchisi să explice aici ce-i aia rock.
Numai bine.
Lucrul universal neinteles de majoritate este fixat pe fictiune versus realitate.De la un,, Ave Satan'' folosit in versuri pentru a impresiona, la un Naos, la stapanirea unei demonologii adevarate. e cale lunga.
''rockeri'' se numesc numai cei ce practica respectiva muzica.Doar ca noi practicand mai cu seama instinctul turmei formam identitati unanime, ne marcam propria identitate cu diverse simbolistici cum isi marcheaza antilopele teritoriul cu urina.Astfel din pura blasfemie cand ma vezi pe mine intr-un grup iti aduni opinii dintr-o ipoteza absurda si neserioasa. Te conjur sa imi spui atunci. daca mie imi place istoria ma numesc istoric? Iar daca ma numesc doar cititor de istorie si martor la facerea ei, sunt pus pe aceeasi lungime de unda cu gica de la 4 care tocma' dupa ce-a baut un jin si a citit ceva de auschwitz iar acu' se scobeste in nas si arunca cu ciolane in pisici?
Se leganau pe o panza de paianjen si pentru ca nu se rupea de prostie, a mai venit inca un plod.
Trecand peste asta ii spun doamnei plod de mai sus ca in loc sa actioneze cu inteligenta pe care sper eu ca o are (desi pune ortodoxi in loc de ortodocsi si crede ca ateismul si satanismul sunt religii)vorbeste ca un cioban iar injuriile ei conteaza atat de mult pe cat conteaza o oaie fara lana uitata pe Everest in bataia vantului.
Îmi place că tot ce înseamnă rock şi metal ajunge să fie discutat şi pur şi simplu stors de viaţă şi aruncat la gunoi de o puştoaică, care de felul ei după cum se vede, nu ştie să scrie ca lumea. Da' mă rog, asta e părerea mea.
Anyway, rockerii sunt cele mai de treabă persoane pe care le-am cunoscut vreodată. Din orice colţ al lumii ar fi şi orice subgen ar asculta.
Într-adevăr sunt şi ciudăţei cu secte sataniste, păgâne sau ce naiba mai există, dar dacă nu te legi de ei, nici ei nu se leagă de tine. Majoritatea sunt extrem de prietenoşi, singur condiţie pe care trebuie să o îndeplineşti ca să fii cât de cât amic cu un rocker este să NU fii prost.
Lovepinklife, mă bag şi eu ca ştrampul în "disputa" voastră, ( care e formată din argumente întemeiate ale celorlalţi şi încercările tale de a îi înjura/jigni ), cerându-ţi să te întorci la filmele cu hannah montana şi la venerarea posterelor cu justin bieber ( sau ce faci tu pe acolo ) şi să nu mai intervii în discuţii de oameni mari.
Cât despre ceilalţi, sincer, nu are rost să încercaţi să îi explicaţi cuiva care crede că rock-ul e producător de emo şi nespălaţi, ce este cu adevărat cultura rock. N-are decât să trăiască în ignoranţă şi lipsă de cultură şi să ajungă un alt român care ne face de cacao în străinătate. (ex: Inna: "I am very scary and I am very boring").
Guys, guys!
http://www.septicisle.info/uploaded_images/david_weir_979546c-758936.jpg
Get it now?
Sunt diversi rocker.si asta nu intelegi nimeni...si prin nimeni ma refer cei ce nu stiu ce-i rockul.sau nu stiu ca sunt mai multe tipuri de rock. de exemplu si emo sunt rocker. ce asculta muzica calma (unii) numai despre iubire sau ranirea sentimentelor.
Sunt si satanistii. cei care asculta venom.bathory.gorgoroth.dimmu borgir :X (preferatul mea)
sunt si gothici satanisti (cradle of filth.)..sunt si gothici ccredinciosi credinciosi (epica, nightwish)
mai este si heavy metal.cantecele nu sunt chiar asa sataniste.nu mi se par a fi.
si mai e si hard rocku.pentru cei care vor ceva mai energic.
Deci de aici rezulta ca nu toti rockerii sunt satanisti...chiar si eu care ascult black metal si heavy metal nu sunt satanista, cu toate ca unii sunt.asa din partea mea mai bine ati asculta rock sa va creada lumea sataniist, etc.decat manele sa te creada lumea cocalar.PEACE
Rock-ul nu are nimic de a face cu satanismul. Numai o gandire ingusta si un IQ redus poate cataloga astfel muzica si oamenii care o asculta. Genul rock include foarte multe sub-genuri.
Si The Beatles cantau tot rock, ti se pare ca ar fi niste satanisti?
Eu atata zic, daca ar vedea Varg Vikernees unde a ajuns black metalul sau Dead (RIP) s-ar zvarcoli in groapa. Ce comercial e de la un timp "rock black metalu' " . Vreau sa ascult si eu Cannibal Corpse? Dar oare fac bine? Dau funda! Ah nu, scuze nu pot .
Oameni care asculta rock si fac multe tampeni dar cu toate au intentii bune si ganduri bune...
Draga mea de la satanist la rocker e o diferenta enorma.
@LovePinkLife10
Esti batuta rau, dar rau in freza, fetito! Mai taci din gura, oamenii care spun asta nu au ascultat vreodata rock, doar scene pe la televizor din melodii mai dure sau scene cu emo, si gata, rockerii sunt satanisti Nici nu stii ce prostii scoti pe gura. Nici n-ai putea scoate altceva, nivelul de inteligenta nu iti permite. Crezi ca justina biever sau muzica house, rap, pop te fac sa fii mai presus decat un om care asculta rock? Ce idiotenie.
Acum, raspuns la intrebare. Rock-ul nu are legatura cu satanismul. Rock-ul nu e muzica satanistilor, exista doar cateva subgenuri care intra in aceasta categorie. Nu toate melodiile rock sunt satanice si cantate de emo. Rockerii sunt oameni normali, cu sentimente normale, care duc o viata normala, care au prieteni normali, desfasoara activitati normale etc. sunt persoane normale. Care idiot in toata puterea cuvantului a spus pe aici ca genul de muzica clasifica oamenii in oameni normali si strigoi?
Probabil ca va referiti la influentele rock-ului. Muzica rock transmite mesaje puternice catre suflet. Cei care asculta rock, dar nu le simt, nu au inima. Pur si simplu nu au inima. Cei care sustin ca rock-ul e muzica diavolului, idiotenie etc. Acei oameni nu au ascultat vreodata rock ca sa poata simti in suflet muzica, de aceea spun acele lucruri. Prostia prea mare nu le permite.
Oare exista inca oameni care cred ca, daca asculta manelele alea rap ale lui Puya si grasu XXL, despre faima, bani, droguri, mafie etc. care influenteaza 90% din generatia tanara din ziua de azi, sau muzica house, dance, pop sunt mai presus decat un om care asculta rock? Ei bine, acest nivel urias de prostie nu poate fi explicat in cuvinte. Cum puteti gandi asa? Exista intr-adevar, oameni emo, oameni tristi, deprimati, care traiesc toata ziua izolati, in negru, cum ai zis tu @LovePinkLife10. Dar oamenii aia asculta un anumit gen de rock, nu toti oamenii care asculta rock (rockerii) sunt asa. Eu, de exemplu, sunt un copil normal, care socializeaza, are prieteni, isi traieste viata normal si asculta rock. Da, imi place si negrul, dar acest lucru nu e legat de muzica rock. Cui nu i-ar place un pantof negru? Un pantalon negru? O chitara neagra? Oare aceste lucruri demonstreaza satanismul? Sunteti batuti in cap daca credeti asta, sincer.
In concluzie: Rockerii sunt oameni normali cu sentimente normale, viata normala, prieteni normali. Faptul ca ascultati house, dance, rap, pop sau alt gen de muzica nu va face mai normali, mai buni, mai presus decat cei care asculta rock. Asta e cea mai mare prostie pe care am auzit-o. As putea sa scriu mii de randuri pe tema asta, dar nu are rost.
@yumeee - un raspuns extrem de inteligent.
@LovePinkLife10
Imi pare rău dacă te simți jignită, dar tu ai început. Să îți aduc aminte?
"Eu ii vad pe rockeri ca pe niste SATANISTIII! Pentru ca asta sunt, orice chestie roz sau eu stiu mai feminina lor li se pare ceva iesit din comun.pentru ca ei sunt obisnuiti cu NEGRU. Care e o culoare inchisa, trista deci = satanist"
sau
"Sper ca nu esti una din specimenele astea"
Așa că nu te mira dacă ești jignită, tu ai început. Aici trebuia doar să ne dăm cu părerea, nu să ne jignim unii pe alții. O zi bună. Și da, propoziția aceea prin care se făcea că ești bătută în cap, da, eu am spus-o, ai vreo problemă în legatură cu asta? Se referea la tine, nu la cea care a pus întrebarea.
Ascendent.
Cand aud rocker ma gandesc la oameni ce asculta rock, si aici se fac multe confuzii si eu ma pot numi rocker caci ascult imi place si cant la chitara cantece rock...
Frate wtf satanisti eu ascult rock merg la concerte etc dar nu facem tampenii, adica grupul meu de priteni si "daca vad ceva roz. e iesit din comun " dada eu port roz
deci mai bine nu bagati toti rockeri in aceiasi oala
LovePinkLife10 are dreptate Ce dracu vedeti la rock? OMFG... vorba lui sor'mea ( lovepinklife10 ) sa dai din cap 3 ore e ceva ff penibil. Mai bine muzica populara decat rock MAI bine ORICE decat ROCK
Hai pa satanistilor
Numai eu cu sor'mea avem dreptate
Restu' la gunoi !
Depinde foarte mult ce fel de rock asculta daca nu ai aflat inca sunt mai multe categori de rock de ex. eu de la un timp am inceput sa ascult Rock Black Metal asa ca nu poti judeca pe cineva dupa muzica pe care o asculta
Rock = un gen de muzica Atata tot. Gusturile nu se discuta. Deci nu am treaba cu manelisti rokeri sau ce natii mai sunt. Daca te judeca careva pentru ceia ce asculti e doar un alt cretin peste care ai dat.
Ce intrebare buna.
Eu ii vad pe rockeri ca pe niste SATANISTIII! Pentru ca asta sunt, orice chestie roz sau eu stiu mai feminina lor li se pare ceva iesit din comun.pentru ca ei sunt obisnuiti cu NEGRU. Care e o culoare inchisa, trista deci = satanist.
Asta e un exemplu.
Si la concerte sa dai 3 ore din cap pe galagia aia a lor. Dmne Pe ce lume traiesc !
Si sa ii vezi toata ziua izolati in negruu. :o
My god. :O
Sper ca nu esti una din specimenele astea
Vaco! Popii naibii in ce culoare is vreau sa stiu? Aia is tot satanisti?
Nu stiu ce atatea critici, eu prin aceasta intrebare am vrut sa stiu parerea altora cum ii vad pe rockeri. Poate cineva vede un rocker ca un satanist, negru, nespalat, care nu stiutie ce e aia viata si poate altul vede un rocker, un nebunatic, care stie ce vrea de la viata, cu toate ca asculta black si alte chestii sataniste dar el are o minte alba si ca face bine nu rau.@LovePinkLife10 spui ca ai vrut sa vorbesti frumos, dar sti poate ca si eu m-am simtit un pic jignita cand ai spus,, Esti batuta rau, dar rau in freza, fetito!" eu am cerut o parere nu cum sunt eu si daca nu iti convine cum sunt nu te mai baga, simplu, daca nu ti-a convenit ce intrebare am pus de ce ai mai raspuns?
Yoanna803 sa-ti amintesc ca propozitia "Esti batuta rau, dar rau in freza, fetito!" nu am spus'o eu? nu stiu ar trebui sa te uiti mai bine inainte sa ma judeci.eu nu m-am certat cu tine deci nu vad motiv de ce ar trebui sa incepi sa faci asta.
Ai pus o intrebare, dupa cum am zis ESTE O TARA LIBERA SI UN SITE LIBER deci pot raspunde si eu. Daca nu va convine este treaba voastra dar nu'mi veniti mie cu insulte. Atat am avut de zis
@LovePinkLife10 cand am spus eu ca negru=satanist? eu de asta am si pus intrebarea cum ii vad altii pe rockeri ca eu ii vad ca pe niste oameni normal, super de treaba care se imbraca in negru asculta muzica rock si totodata sunt ordonati, spalti si pieptanati, cum au mai spus si alti
Tu, yumeee, ce te bagi? Eu in primul rand NU'L ASCULT PE JUSTIN BIEBER si nici nu's fana hannah montana. Asa ca inceteaza sa-ti mai dai tu cu super parerile tale.
Si eu as zice ca tu sa nu te mai bagi, pentru ca eu am dreptul sa comentez chiar daca iti convine tie chiar daca nu'ti convine.
Si ce sa zic vaii voi rockerii cei mai destepti si cei mai culti. Va credeti cei mai tari cand nu sunteti.Numai complexatii va asculta.
gumaa întreabă:
Luciana4456 întreabă: