Mike + The Mechanics - The Living Years, Phil Collins, Another Day In Paradise, Green Day - Good Riddance (Time Of Your Life), The Who - Behind Blue Eyes, Kansas - Dust In The Wind, Loreena McKennitt - Bonny Portmore, Enya - Athair Ar Neamh, Enigma - Sadness, Dead Can Dance - The Host of Seraphim, Lisa Gerrard - Now We Are Free. Incearca totusi sa te inveselesti putin pentru ca tristetea desi cateodata ne regleaza reperele, ne poate si macina sufletul si e pacat. Sper ca ti-am fost de ajutor si auditie placuta.
Absolut orice melodie de la Twenty one pilots, cele mai triste fiind goner, truce, addict with a pen, march to the sea, dar toate sunt triste, chiar daca ritmul e alert la unele.
Parerea mea cel mai bine muzica hip hop mai ales ombladon reflecteaza realitatea de zi de zi, de ce crezi ca numai au sens?
De ce?
nu stiu cati ani ai tu de ramai mirat...ma rog, pentru inceput, am o perioada foarte rea, mai nimic nu ma mai bucura, suparat mereu pe viata asta, plus ca anul asta am si bacul si sunt si cu timpul' la pamanat, de la atatea griji am slabit mult dar nu conteaza: si sa completez, nu au sens cu iubirea deoarece m-am saturat, nu mai gasesti o fata care sa stie ce vrea, sa nu fi avut-o tot orasu', sa te iubeasca si sa nu se mai uite la buzunar, si sa ai ce sa vorbesti cu ea...s-a umplut lumea de idioti.
cu ai mei nu ma mai inteleg, am impresia ca ei nici nu ma mai iubesc , si stiu ce spun nu ma insel.
Asta pentru ca nu atragi fetele, atractia fizica o creaza doar aspectul fizic, cauta una asa ca tine
Hmm , m-ai facut din nou sa rad (vorbesc serios)
sunt destul de frumos, stai calm men, se pare ca si tu esti unul care se uita pentru inceput la ambalaj, nu spun ca eu nu ma uit dar sa fie acolo, nu urata dar nici miss, ma intelegi... se pare ca mai imi trebuie doar banii pentru lumea asta, nu ai observat ca 95%din fetele de azi se uita la portofel?
sa spun ca as fi cel mai frumos, le-as atrage pe toate, daca nu as avea nimic in cap cu as putea sa le si pastrez? e de ajuns frumusetea? sau si mai rau, traind in prezent imi trebuie bani, multi bani, nu ca nu am doar ca nu al destul, am doar pentru mine
colac peste pupaza, ne-am intins cu iubirea asta, eu spuneam ceva despre viata nu despre iubiri, am timp si de astea pe viitor, acum vreau sa iau bacu cu o nota mare, sa prind un loc bun pe undeva pentru a ma ridica cat mai sus asa cum imi doresc, sa-mi fac toate poftele fara sa ma gandesc inainte la viitor...
nu sunt materialist sa nu ma intelegi gresit, dar parca destinul asta e dupa cum ai norocu, vad multi fraieri ai caror parinti sunt plini de bani si nu stiu nimic, ii pacalesti, ii minti, le faci ce vrei tu, si nu stiu nici macar sa scrie... si altii care mai trebuie sa mai munceasca si sa mai si invete pentru ca nu au fost la fel de norocosi....si vor sa le arate tuturor ca n-au sanse sa se compare cu ei.
Nu chiar, eu sunt unul dintre putinii care citesc eticheta si nu dau importanta mare ambalajului, ajuta pentru ati mentine sanatatea
Tu nu intelegi ca e ceva involuntar, nu noi alegem ceea ce ne place sau cea ne degusta e ceva involuntar mostenit genetica ca frica de serpi, gandaci
sonia1512 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: