Stai linistita, se invata solo acum 40 de ani, dar azi cu atatea beneficii?! Ia chitara, acustica nu clasica, crede-ma, o sa blestemi mai tarziu, daca are cine sa te ajute ia chiar electrica, desi nu strica sa inveti si acustica, e mai bine asa decat sa inveti in sens invers, electrica prima data si sa treci la acustica dupa. Nu e greu, daca vrei si iti place, nu e.
Salut! Daca iti doresti cu adevarat ceva, cred sincer ca nimic nu te poate opri. Fireste ca e greu la inceput, toate lucrurile frumoase si durabile cer timp, disciplina si devotament. Cumpara-ti chitara pe care ti-o doresti, cauta un profesor in orasul tau (esti sigur-sigur ca nu e nici unul?) sau cere indrumarea unor prieteni care au experienta cu acest instrument. Dedica cel putin 20 de minute pe zi exersatului la chitara, nu-ti fie teama de durerea din degete (va disparea pe masura ce pielea se intareste... cu cat exersezi mai mult, cu atat va disparea mai repede disconfortul). Canta ceea ce-ti place, relationeaza teoria cu piesele tale preferate si, mai ales, nu-ti fie teama sa experimentezi. Mult succes!
PS: Poate cateva din sfaturile pe care le-am mai oferit pe http://www.lectii-de-chitara.ro iti vor fi de ajutor, te invit sa intri pe site;)
Hey si eu invata la chitare si da e cam greau eu am facut si cursuri si cam greau sincer. pe net nu stiu daca poti sa iti inveeti si daca vrei sa iti cumperi o chitara cumparati clasica cauta si uh pe net curusuri de chitara online invata pirma data acordurile si apoi canta kateo cantare cu acordurile pana te inveti sucess... funda?