Motivele sunt diverse dar in general sunt ascultate pentru ca sunt usor de inteles, versurile ''te prind'' si merg cam la orice petrecere. Sunt populare mai ales printre muncitori si oameni fara gusturi sofisticate tocmai pentru ca nu sunt subtile. Plus ca (aproape) toata lumea vrea vila, bani, razbunare si altele.
"De ce asculta oamenii acest gen muzical injositor?"
De ce?
Din cauza inculturii, a lipsei de educatie.
Ich habe es dir einmal gesagt, aber es scheint, dass du es nicht verstehen willst oder kannst. Ich habe einen Freund, der mir beim Schreiben hilft, unde ich habe ein wenig Rumänisch von meinen Freunden in Rumänien gelernt.
Asta stiu ca doar nu sunt amnezic, eu m-am referit la vocabular cum ti se pare? cuvintele din romana sunt usor de invatat? sintaxa? gramatica? si eu fac un studiu germana-norvergiana-engleza si am observat faptul ca germana are cel mai greu vocabular dintre limbile germane
Sincera sa fie...Gramatica libii romane este greuta.Nu imposibil de invatat, dar greuta! Are un vocabular destul de vast de cuvinte si expresii interesante care uneori sunt amuzante.Este greu dar interesant.
Consider faptul ca v-a ajutat foarte mult faptul ca petreceti mult timp pe TPU sau pe alte site urii cu context in lb romana
Trapul din State e la fel ca al manelelor noastre. Aia cu bling blinguri, se lauda ca fac si impusca, la noi e mai putin cu impuscatu' dar e aceeasi "muzica" Nu le lua in seama. traieste'ti viata