Lumea s-a întors cu fundul în sus și își dau ifose de mari talente!
E o culoare, Dumnezeule mare!
Acel bebeluș habar nu are pe ce planetă este, habar nu are ce sex are, habar nu are de culori, dar vai nu e voie cu culoarea roz!
Să îi spui unchiului tău, că pe vremea bunicilor lui erau multe lipsuri, de multe ori se folosea o batistă cu puțin zahăr în interior, se lega o ață ca să nu înghită și aia sugea copilul.
Sau suzete, biberoane, tetine, luai ce găseai, când găseai. Copii se îmbrăcau de la generație la generație și nu se mai ținea cont de culori.
Nu exista pampers, se foloseau scutece, de care găseai.
Bine că acum avem de toate și ne dăm aere de superioritate!
Asa e, e interzis sa fie roz-roz, trebuie sa fie roz-bon-bon cu picatele in roz-marin
ai o superstitie si mai... roz?!? asta e deja roz... RAUUUUU!
Doamne ferește nici nu știu ce sa mai zic ce importantă mai are roz galben roșu mov tot suzetă este pe bune chiar sa ajuns departe rău
Să sti ca m-a pus pe gânduri mult întrebarea ta și am sa fiu sincer cu tine este de speriată( nu glumesc deloc ) vorbesc la modul cel mai serios chiar nu-i bine comportamentul lor nici normal
Nu e gresit!
Mai degraba e o frustare pentru cei apropiati bebelus.,, Cum baiatul meu sa poarte roz''?
In multe familii nevoaise hainele sunt purtate din generatie in generatie pana se rup netinand seama de culoare sau sex.
Unchiul tau e homofob sau pedofil, daca baiatului ii place roz lasa l sa aiba papusele. intrebare de 5 puncte : Cand va creste va fi gay?