anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu prea sunt motivata în viata, nu am prea avut motivație! Când eram mica ma lăsăm de aproape orice și asta a continuat pana la liceu! Am vrut sa îmi ascund diagnosticul de autism încercând sa par cât mai extrovertita și am ascultat de ce a zis lumea ca trebuie doar sa fiu frumoasa! Când am împlinit 18 am făcut o școală de soferi dar din cauza problemelor de acasă cu mama care era bolnava nu m-am dus la sala sau oraș și apoi am renunțat! Apoi după liceu am încercat sa merg la un curs de design interior dar și la asta am renunțat deoarece ma îmbolnăvisem! Am renunțat la tot și oamenii au început sa vorbească cand aveam 25 de ani ca de ce nu sunt căsătorită! Pe mine m-a deranjat mereu bârfa! Acum sunt căsătorită și am un copil dar vreau sa va întreb pe voi dacă eu nu lucrez și nu am un salariu sunt un exemplu rău pentru copilul meu?

21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ioana748 a răspuns:

Copilul tau are nevoie de atenție si iubire.
Daca sotul tau contribuie material si va descurcati, copilul va fi fericit ca o are pe mama aproape.
Sunt convinsa ca ai treaba de facut, ca de obicei statutul de casnica este unul solicitant.
Tu, mai bine, consulta-te cu sotul tau si va organizati familia doar in functie de intelegerea dintre voi.
Sa fiti sanatosi si sa fiti fericiti 100 de ani.

| Cinic a răspuns:

Sa ai grija de copil+casă+soț este chiar mai greu decât un regular job. Eu nu vad nimic rau in a fii " casnică".

| PaulaPaulayt1 a răspuns:

Nu, nu ești un exemplu rău. Sunt atâtea mame casnice, important e să îi oferi iubire copilului și să ai grijă de el.