| CinevaAnonimă a întrebat:

1)Cand e Saptamana Luminata? Am inteles ca nu se lucreaza atunci.
2) Dar Saptamana branzei? Am auzit ca nu se mananca carne atunci.

15 răspunsuri:
| Nitroblast a răspuns:

De pe 19 pana pe 26 e Saptamana Branzei.
Saptamana Luminata e imediat dupa saptamana patimilor.

| CinevaAnonimă explică (pentru Nitroblast):

De pe 19 pana pe 26..in ce luna? Si ce semnificatii are aceasta saptamana?
Saptamana Luminata este dupa postul mare?

| Nitroblast a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Februarie. E lasatul secului de branza, in saptamana asta nu se mai iau produse din lapte.
Da, e dupa post.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O duceti bine cu religia. O lasati sa va impuna pana si ce sa mancati si ce nu. Daca "religia" ar fi un om probabil ca l-ati lasa sa intre si sa va fure din casa.

| Nitroblast a răspuns (pentru anonim_4396):

E alegerea fiecaruia daca tine sau nu. Pariu ca nu esti in stare de a mai comenta tuturor "indoctrinatilor" pe aici, cam asta inseamna postul. Habar nu ai ce e ortodoxia, nu te afli in deplina cunostinta de cauza. Daca te-ai afla si ai comenta, probabil ca nu ti-as mai comenta nimic, dar cat timp o arzi ignorant si neinformat pe deplin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nitroblast):

Un răspuns clasic din partea unui creștin. Nici nu mă așteptam la altceva.
Apropo, a nega anumite tradiții religioase nu înseamnă să fii dezinformat, ci doar conștient de anumite lucruri pe care adepții acelor tradiții nu le știu sau pe care nu vor să le accepte.
Poate că va suna cam grotesc, dar tare aș vrea să ne întâlnim după moarte să vedem cine a avut dreptate și cine nu.

| RAY a răspuns:

Cum de nu sti chesti de genu ma mir

| CinevaAnonimă explică (pentru RAY):

Nu sunt atotstiutoare. Intrebarea e inteteresanta:,, cum de nu stii?". Si eu pot sa te intreb, cum de nu stii cum s-a transmis harul iertarii preotilor si episcopilor?

| RAY a răspuns (pentru CinevaAnonimă):

Nimeni nu poate ierta pacatele oameniilor absolut nimeni

E greu de explicat chestia asta. Preotii citesc rugaciunea de dezlegareba pacatelor, iti hotaraste canonul, care este un mijloc de indreptare.

Esti prea religioasa

,,Prea'' religioasa/religios nu este nimeni. Nu stiu de ce nu intelegi unele lucruri. Chiar imi pare rau. Nu prea stiu sa le explic.

Tu esti obsedata religios, cum poti crede ca un preot e ca dumnezeu sa ierte pacate pai atunci ce rol are dumnezeu

Preotul dezleaga pacatele, nu stiu daca el le si iarta. Am citit ca Iisus le-a spus apostolilor ca cate vor ierta pe pamant, atatea se vor ierta si in cer.

La apostoli lui dar aia au murit iar iisus nu a facut religie nu a spus ca popa x are harul ala

Întrebări similare