1.Nu
2.Da, dar nu acel Dumnezeu biblic.
3. Sa existe un echilibru, o corectitudine universala, o instanta creatoare si cu adevarat benevola.
Nu, nu.Pentru ca mi-ar place mai mult sa nu existe o fiinta superma, ci sa existe o lupta continua pentru a domina Universul.
1. Nu
2. Da dar nu sa il slujesc si sa il slavesc precum scrie in biblie
3. Sa fie bine ca sa nu fie rau
1.Credeti in Dumnezeu?
nu
2.Ati vrea sa existe?
depinde ala din vechiul testament sau cel din noul testament?
nu, e impotriva legilor fizice sa existe zeii
3.De ce?
pantru ca nu cunosterea nu ar mai exista daca nimic nu ar mai evolua
Cred cu tarie.
Exista
Fiindca mi-a aratat mie personal iubirea Lui.Fiindca sunt multe dovezi si motive sa cred in El.Fiindca atat de mult a iubit lumea incat a dat pe unicul Lui Fiu spre rastignire si moarte PENTRU NOI! Dumnezeu exista, fie ca vor unii fie ca nu!
Da. Cred in Dumnezeu si ma bucur de creatia Dansului.Gandeste-te ca toata splendoarea naturii si cu vietatile maiestuoase ale acesteia sunt Insasi capodopera Domnului.
Asi vrea sa existe si sal intreb dc nu m-a ajutat niciodata cand chiar aveam nevoie de el si de speranta.
1.Da
2.din raspunsul 1 se deduce clar ca si exista!
3. Fara Dumnezeu nu putem face nimic
Da cred cu tarie in El,si sunt sigura ca exista, as putea sa stau sa va scriu multe minuni pe care le-a facut pentru mine, dar au fost momente cand nu mi-a fost alaturi, cand aveam nevoie de El, dar se pare ca eu l-am uitat prima si l-am regasit.Eu cred ca totul tine de invataturile primite inca din copilarie despre religie si credinta in Dumnezeu.
1. Nu sunt sigura. Consider ca oamenii sau cel putin eu, avem o gandire limitata si nu avem acces sa stim sigur daca exista sau nu, dar nu exclud nici o varianta.
2. Da
3. Pentru ca oamenii vor sa traiasca in sacru, au nevoie de certitudini, si nu de confuzie, partea materiala nu umple golul din suflet.
1. Nu.
2. Cel crestin? Cu siguranta nu. Un copil de 5 ani ar face treaba mai buna. Nici restul zeilor religiilor actuale nu sunt mare lucru. Thor ar fi bun.
3. Pentru ca Thor are un ciocan.
1.Da.
2.Nu as vrea, stiu.
3.Pentru ca am avut o experienta pe care n-o s-o uit niciodata si care este dovada ca D-zeu exista.
Imi poti spune pe privat care-i experienta/dovada clara ca Dumnezeu exista?
Probabil ai spus intamplator ca nu cred, ceea ce e adevarat partial.Dovezile sunt prea putine, aproape nule.Si e greu, aproape imposibil sa vrezi in ceva pe care nici nu l-ai vazut sau auzit chiar, desi il mai auzi cateodata stai sa te intrebi daca nu cumva totul se petrece in mintea ta.Si uneori, chiar simt ca exista ceva, departe care n-are nici o limita.Vb de Dumnezeu nu de ciocanul lui Mos Craciun...
Sigur. De ce nu? Nu orice ciocan, ci Mjiolnir. Apoi, este o figura impunatoare, solida si de incredere. Ce are dumnezeul crestin de oferit? Dragoste si bla bla, pana ne ineaca pe toti pentru ca nu l-am ascultat. Pe langa Thor, este doar un hipiot care merge pe apa. Toti sunt imaginari, doar ca Thor mi s-a parut mai interesant. Sau Zeus, si el pare un tip de treaba.
Dupa mine ceea ce nu are limita este prostia si universul. Acest univers este materializat in,, Dumnezeu". Religia este unul dintre cele mai bune moduri de a tine oamenii in lesa pentru ca daca nu cercetezi nu stii concret nimic.
Chit ca il agreez sau nu, tot nu exista . Nici el, nici Thor, nici Zeus si nici un alt zeu, cel mai probabil.
IonmacVasile1981 întreabă:
bleakk întreabă:
anonim_4396 întreabă: