anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1 - Orice zice dumnezeu este bine si moral?
2 - Scopul scuza mijloacele? (intrebarea se refera la crimele comise de dumnezeu)

40 răspunsuri:
| KaterinkaBoy a răspuns (pentru anonim_4396):

Dumnezeu a ucis foarte multe persoane! Wow.Ce grav! Nu cred asta dar sa presupunem ca ar fi adevarat.Asa ca ce inseamna moartea? O poteca.Cat inseamna viata unui om comparativ cu infinitatea? Infinit de putin. Daca vreodata Dumnezeu a ucis pe cineva atunci a pentru o secunda de durere il va rasplati pe acela cu o infinitate de fericire caci El poate.Lasa filozofia pe seama celor care vad intr-adevar imaginea de ansamblu.P.S.:Nu afirm ca eu vad imaginea de ansamblu, dar te asigur ca nici tu.In fapt, dupa umila mea parere, tu esti foarte departe de a intelege cu adevarat ce a facut Dumnezeu.Dar nu e niciodata prea tarziu sa inveti!

| martzian a răspuns (pentru anonim_4396):

Inchei. Discutam in paralel si nu cred ca are nevoie Dumnezeu sau Biblia de aparare din partea mea... Vreau doar sa tii minte ca El este drept in tot ce face. Si sfant. Nu te sfatuiesc sa o lungesti prea mult cu starea asta, pentru ca ai doar o singura viata pe pamant. Oricum, alegerea iti apartine.

| martzian a răspuns (pentru BigBang33):

Stimate domn, trebuie sa stii ca ma opun acestui gen de limbaj, care poate duce la repercusiuni de la administratorul site-ului. Poti sa iti sustii punctul de vedere si fara sa injuri...

| martzian a răspuns (pentru anonim_4396):

Protestez fata de acest limbaj.

| pesciolino a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te cunosc personal, dar te-as putea descrie ca si un copil in pantecul mamei ei care are posibilitatea sa i se transmita urmatorul mesaj:
- Peste aproximativ o luna vei parasi acea lume in care esti si vei intra in alta, raspunsul copilului (si al tau) este:
-Este imposibil! SI TOTUSI...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru pesciolino):

Nu are rost sa-ti zic si care-i eroarea din afirmatia facuta de tine. Totusi, intrebarea mea pentru tine era : "Deci in viziunea ta, cand este vorba de dumnezeu, scopul scuza mijloacele? ". Ce legatura are ce ai zis tu cu ce am intrebat eu? De data asta incearca sa raspunzi la intrebarea asta. Daca nu poti formula un raspuns concret alcatuit din mai multe cuvinte, zi simplu "da" sau "nu" la prima intrebare.

Se poate impotrivi lutul in mainile olarului?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru pesciolino):

Deci foarte pe scurt, raspunsul tau la intrebare este "DA".

Vazad cu ochii tai un om care este condamnat la moarte pentru fapta lui, ce ai putea face ca sa-i salvezi viata? (incerc sa-ti dau raspuns)

| aaadddaaaa10 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oamnenii sunt de vina,nu Dumnezeu.winking
Ei nu au ascultat de porunca lui Dumnezeu.
Si le-a spus de multe ori,deci, au avut mai multe sanse.
Au trimis multi prooroci, dar tot nu au ascultat.
Deci, vina este a oamenilor, nu a lui Dumnezeu.

Întrebări similare