Asa e. Dar cred ca ai auzit si tu explozii solare si alte lucruri. Plus ca cercetatorii spun ca soarele va intra intr-un proces de micsorare din cauza numeroaselor pete solare. Deja temperatura solara a scazut cu 2.5 grade. Apocalipsa e reala.
O fi apocalipsa reala, dar nu din Biblie, orice inceput are si un sfarsit, inclusiv inceputul stelelor/planetelor/galaxiilor.
Ori omul a facut biblia si a scris dupa cum il taia capul atunci)
Nu dispare deloc, a ramas implantata in civilizatie, in capul oii, creierul e spalat deja.nu prea avem ce face. chiar daca ardem cartile de religie, baba tot canta ce stie, si mai canta si la nepoti, implanteaza asta vrand nevrand, si cine inregistreaza mai mult decat copilul?
"chiar daca ardem cartile de religie, baba tot canta ce stie, si mai canta si la nepoti, implanteaza asta vrand nevrand, si cine inregistreaza mai mult decat copilul? "
Adevarat.
Biblia a fost insuflata de Dumnezeu. Biblia este o carte reala si de actualitate, profetiile ei s-au implinit si se vor mai implini in continuare. Sa nu mai zic de multe vestigii istorice amintite in Biblie despre care nu se stia nimic, dar in final au fost descoperite(Cetatea Ninive sau chiar ramasite ale Corabiei lui Noe descoperite in muntii Ararat. http://www.rtv.net/......5823.html)
Stiu ca sa descoperit ramasite, si asta imi intareste credinta in infinit.Vezi tu ca infinitul se scrie cam ca un 8 cazut intr-o parte. Exista un punct zero,in aceasta bucla totul o ia de la capat si totusi mergem inainte. Din nou,adam si eva,din nou carti de biblie descoperite din ziua de azi, din nou credinte religii, razboaie, tehnologii, din nou istoria se va repeta. Biblia a fost scrisa de cineva in ultimile momente cred, cand adevarul calea si viata au fost deja descoperite. Din nou viata va fi un level.Parerea mea, vezi tu ca inca ne invartim in cerc, fiecare cu parerea lui
Asa e, si hai sa fim un pic mai creduli, poate intr-adevar Romania va fi noul Ierusalim
Trezirea se face in spiritul si sufletul omului, nu pe strada, asta e parerea mea. Omul singur isi va da seama, fara alte explicatii date de cineva.
O sa apuci Liz, fii linistita.Moartea de fapt ce este? O viata de dupa prag, o alta viata.Nu exista NIMIC. Pune intrebarea asta din nou pe TPU, sa vedem raspunsuri Eu raspund primul, poftim:p Moartea e doar un pod, o trecere in alta fiinta.
Da,la intrebarea cu moartea Aoleu Liz ce ai facut cu o singura intrebare, vai vai. Acum am citit toate raspunsurile date.Mai,sa stii ca suntem bine, lumea se trezeste.Ne trezim unul pe altul, nu te supara pe unii care te mai contrazice.Asa sunt si eu ca si altii de fapt dimineata cand sunt mai..somnoros si mai vreau sa dorm un pic.Trezirea se face mai lent,un pupic,o vorba buna,o cafeluta,si apoi sa vezi zi frumoasa Eventual sex sa fie ziua splendida. In felul acesta intelegem mai bine zicala: "poa' sa ninga,poa' sa ploua,mie mi se rupa-n doua" Scuza-ma nu prea obisnuiesc sa fiu asa purcel, dar o zi frumoasa, e o zi frumoasa in suflet, chiar daca e mohorat sai soare, gasesti frumusetea in orice.Asa se face adevarata trezire
Haha nu-i nimic.
Nu ma supar ca esti "purcel"
Doar ca am crezut ca vorbeai despre trezirea la realitate,trezirea din iluzie a omenirii, asta daca e una.
Da, ne trezim unul pe altul, numai ca trebuie sa existe toleranta din partea fiecaruia, acceptare si ascultare si nu minte inchisa si indreptata doar intr-o singura directie.
Asa este e o zi frumoasa cu asa trezire, te invidiez, esti norocos ...profita de asta cu tot sufletul pana in cel mai mic detaliu.
Dimpotriva, chiar daca timpul este mohorat si ploua, eu nu sunt trista. Eu sunt prietena cu ploaia, mai ales.
Da,toleranta.Mai bine zis o mai mare putere de a distinge binele de rau, sa constientizam mai bine, sa folosim si acea parte negativa care se numeste rau, in folsul binelui.Viata e frumoasa daca stim sa impletim acestea doua. Liiiiiiiiiizzzzzz, ce ai facut cu TPU, cred ca ai batut recordul la rspunsuri cu intrebarea asta
Uite,vezi ca eu nu ma supar ca ma invidiezi, si stiu ca nici tu nu ma invidiezi, ci doar exista acest cuvant, atat. pa, hai si la un pokerstars sa ne incingem nervii))
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: